Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fredrics

Fredrics

Medlem
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning We seldom think of what we have, but always think of what we miss
  • Registrerad 2005-09-14
  • Senast aktiv 2019-11-03
  • Antal inlägg 128

Foruminlägg

De senaste inläggen Fredrics har skrivit i forumet.

Tog prenumeration när de erbjöd att man kunde säga upp sitt 12-mån abb efter den fria månaden om man inte ville fortsätta. Idag fick jag följande av dem, så en månads gratis HBO test till

Förlängning av din exklusiva prövoperiod

Vi förlänger din möjlighet att prova vår tjänst utan ytterligare åtaganden och utan kostnad till och med den 28:e februari 2013. Innan det datumet kommer du att ha möjlighet att välja mellan ett årligt abonnemang eller ett månadsvis abonnemang för 129 SEK/ månad med en månads uppsägningstid.

Ursprungligen av zinned:

Nu så antyder du att jag inte tycker att situationer när det görs skillnader mellan personers sexuella läggning är en big deal, det var inte vad jag har skrivit i mina inlägg. Jag tycker att jag har varit oerhört tydlig med att jag inte tycker det är en big deal när det kommer till vilken sexuell läggning en människa har, det är inte samma sak som det du påstår.

Nej det är inte vad jag antyder, utan försökte ge en bild av vad Pride betyder och varför det behövs. Du säger att det handlar om att ge uttryck för sin sexualitet, och då tycker jag att du missat något.

Ursprungligen av zinned:

kontentan av det jag skrev var att jag tolkar Pride-festivalen som ett "jag ska synas för att jag är homosexuell"-uttryck. Varför är man speciell för det? Det är väl inget speciellt med att vara homosexuell, det är bara någons sexuella läggning. Om man vill ha jämlikhet så kan man inte ena dagen tycka att det är för jävligt att det görs skillnad på homo och hetero för att sedan nästa dag själv slå på stora trumman och bidra till differentieringen, där man accentuerar sin homosexuella läggning.

Man är inte speciell för att man är homosexuell kanske, och det är väl just det man kämpar för. Alla ska ha samma rättigheter och möjligheter. Så är det inte, och hade jämlikheten funnits, så hade Pride t ex inte heller behövts. Pride är inte heller bara en parad!

Hur tycker du man ska arbeta för jämställdhet? I det tysta, inte synas, inte höras? Hur får man till ett medvetande om hur saker är och ser ut? Jag kan inte förstå hur du tycker att Pride bidrar till en differentiering...

Det är ju också bevisat inte kontraproduktivt om man tittar på vad dessa organisationer faktiskt har åstadkommit, även om det tagit lång väldigt lång tid...och mycket kvarstår...

Finns ju ett antal anledningar till att Pride och HBT-organsationer behövs och gör mycket för att världen ska bli bättre för just dessa grupper. Även om vi har kommit ganska långt i Sverige, är det knappast accepterat över allt och många HBT personers liv är knappast trevliga, ens i Sverige.

Tittar vi på jämställdhet så är det endast i 11 länder man får gifta sig och i öppna Sverige där vi 2012 är så "liberala" och det inte spelar någon roll, som sagts i tråden, fick homosexuella först 1995 registrera partnerskap (vilket inte ens då var jämförbart med äktenskap), och sedan för hela 3 år sedan, 2009 blev det tillåtet med samkönat äktenskap. Inte så länge sedan, eller hur?

Det är inte bara sexualitet...och det är en big deal!

Du får 6-8% från Apple Education Store Online även utan CSN/Mecenat kort, om du är student.

Ursprungligen av C-man:

Jag bara undrar kan man få fram hur mycket plats man har kvar på HDn så som på 10.6?

I övrigt är jag jätte nöjd med Lion!

Lägg till din dator/hdd till enheter i finder-inställningar, så kan du se hur mycket plats du har.

Klart de har OTA i alla sina android telefoner, även gamla X10-serien. Om det gäller senaste 2.3.3 för arc, play och neo så kommer den via OTA snart. Har du en telia lur kan du köra den via en PC idag.

Ursprungligen av ;:

Samma här...men den är fin ändå

Har en NVX som jag kör XRAID2 på och fungerar klockrent, med bra prestanda, och Ultra 6 är väl ännu snabbare...

Tror det kan vara tufft att komma ut på arbetsmarknaden om man är självlärd utan utbildning idag, då det finns många på varje jobb. Hos oss använder vi oftast grafiska designers och Interaktions designers för att göra grunden, sedan tar vi in specialister på de delar som vi behöver.

Grattis grattis

Om man ska kolla fraktpriser, vad har lådan för mått och vad väger en paketerad iPad?

Ursprungligen av g4rwin:

International-Orders.com :: Intlo.com :: Apple iPad, Google Nexus One

Har min liggandes på skrivbordet nu, 64GB Wi-fi. Landade på totalt $1000 med Fedex express och tog 5 dagar att få hit den genom all vulkanaska. Ett tips är att deklarera den som gift för $20 extra, slank igenom tullen utan moms. Helnöjd!

Alternativt passa på att vinna en finns en massa tävlingar just nu…
Specialerbjudande på MacWorld - MacWorld
iPad Challenge | Best Poker Moments

Tror din moms kommer på posten. När man får saker med fedex brukar momsen komma som en faktura senare. Fast vem vet du kanske har haft tur.

Kollade på intlo.com nu, och ipad 64 med frakt hamnar på 1063.20 dollar. Sedan får man väl vara beredd på ytterligare 25%.

Nu har jag köpt så det kommer garanterat nästa vecka

Läste det här:
Verizon and Skype partner for VoIP service on Blackberry and Android . | AndroidSPIN | Your No.1 source for Android news.

Visserligen via en operatör, men känns väl troligt att en app utvecklas parallellt.

Skype är på väg till Android, tills dess kan man prova Fring kanske?