Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
gunshot222

gunshot222

Medlem
  • Registrerad 2006-09-12
  • Senast aktiv 2008-03-24
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen gunshot222 har skrivit i forumet.

det kan ju vara intressant att veta vilka hörlurar det gäller och vilken impedans dessa har då detta direkt påverkar den volym du upplever. är det hög impedans får du köpa en hörlursförstärkare.

vart hittar man nya updaten, om man inte har itunes 7?

Du kan ju be en förälder om hjälp..
Nej men det är ju bara en säkerhetsåtgärd från apples sida, iaf folk byter tex lurar som det inte är nåt fel på eller som har fel som inte täcks av garantin. Men om ditt fel täcks av garantin så kommer dom ju inte dra nåt från kontot så då kanske du kan fråga nån snäll mamma eller en äldre kompis.

Citat:

Vad menar du med "tungdrivna" ?

Ja det kan man undra...
16ohm är väl inte spevielt tungt för en ipod?

Vet inte vad orginallurarna har för impedans men det är säkert 16ohm det med?

Ja det verkar vara samma lur, lite små skillnader på sladden. Men tydligen samma tillverkare.

hmm, nej. jag måste alltså konvertera? Eller räcker det att byta filändelse (eller vad det heter) från .mp3 till . m4v? hur konverterar man isf på lämpligast vis?

well, well.
ingen verkar veta, jag drar slutsatsen att det inte går.

jag köpte min dator precis innan usb2 blev "standard" och har således bara usb1, tycker det funkar helt ok, jag har inte jättebråttom när jag för över grejer så det är lugnt. det tar inte jättemånga sekunder att föra över ett album, ok första gången jag skulle föra över musik tog det ett tag, det kanske var 10 GB men sen blir det inte mer än ett par album åt gången så det är ingen fara.
but thats just me.

Ok, jag kom på hur man får dom att fortsätta spela där man var sist, det gick ju bara att klicka i, men då återstår att få in dom under podcasts.
Någon?

Är det ingen som har nån aning?

Edit: Oj den här tråden är nog i fel.. tråd?
Ska den vara i iTunes-tråden kanske någon snäll med befogenheter kan flytta den dit.

Jag har laddat hem en del podcasts som vanliga mp3or, alltså inte via itunes utan direkt från en hemsida, tex sveriges radio.
Kan man på något vis få in dom under podcasts i ipoden? Har provat att sätta "podcast" som genre men det fungerar inte. Det fina med podcasts är ju att dom kommer ihåg hur långt man har lyssnat så man kan fortsätta där man slutade.

Jag gick tillbaks till förra versionen nu. Man blev ju lite less.

Ja, men som sagt, den fick iaf för sig att göra om det en gång till på min ipod igår. Och det var alla spår, inte bara det nya jag la in. Det går ju att stoppa om man trycker på krysset, men man borde kunna välja att skita i det helt. Men det går väl inte såklart...

Instämmer! Jag lät den gå igenom hela ipoden en gång och trodde att när det väl är gjort så är det gjort, men tydligen så vill den göra om allt om man lägger till eller tar bort från poden senare. Idag när jag hade den inkopplad för att lägga över lite så började den tugga igenom allt igen. Det måste ju gå att stänga av eller hur..?

Nä den verkar inte finnas. Men den där bläddringsfunktionen när man ser vilken bokstav man är på finns med, fast den var ju ärligt inget att ha.