Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bjornsva

bjornsva

Medlem
  • Registrerad 2006-06-02
  • Senast aktiv 2009-07-07
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen bjornsva har skrivit i forumet.

1

Jag är duktigt sugen på en Ipod Classic 160gb och tänkte använda den främst att streama musik till min laptop. Den kommer alltså extraknäcka rätt mkt som extern hårddisk. Jag har förstått att streama musik från Ipoden till burken fungerar klockrent, men hur fungerar det att spara andra filer på spelaren, typ .iso filer eller vad som helst. Jag behöver inte kunna läsa/ öppna dessa filer direkt från Ipoden men jag vill att det ska gå att lagra vilka filer jag vill på den.

Fungerar detta eller har Ipoden restriktioner på vilka filformat man kan flytta över på den?

Jag planerar att köpa min första Ipod snart och har fått ett bra pris på en Video 30gb. Kruxet är att den är inköpt i Amerika så jag undrar om det har någon betydelse? Det är ju laddning som kan vara ett problem, eftersom dom har andra kontakter och annan spänning än oss.

Kan man ladda ipoden via usb kabeln?

Fungerar Xtreamer både till Windows och til Mac OS? Funderar nämligen på att köpa en macbook.

Wow, så det fungerar alltså!? Fan va gött! I första hand kommer poden vara kopplad till datorn så jag kan lyssna därifrån + att jag då kan streama från iPoden, via datorn till xboxen med hjälp av Anapod Xtreamer. Sen att man får hela sitt musikbibliotek portabelt när man så vill är ju nästan för bra för att vara sant

Ska läsa på om Anapod Xtreamer efter fotbollen ikväll.

Eftersom Ipod videon är hårddiskbaserad undrar jag om man kan dela ut den på ett nätverk? Jag streamar nämligen mycket musik från datorn till min anläggning så detta känns som en ganska viktig funktion eftersom musiken då skulle befinna sig på Ipoden ist för datorn, iaf stora delar.

Make my day och säg att detta fungerar

1