Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
knallpulver

knallpulver

Medlem
  • Registrerad 2006-04-26
  • Senast aktiv 2009-09-17
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen knallpulver har skrivit i forumet.

1

den ser onekligen snabbare ut än iPhone 3G. Men fortf tycker jag att det är för lite skillnad på dom för att jag ska lägga pengarna på den när jag köpte min för 6 månader sen.

nu har jag varit inne på humac i oslo o beställt en iphone 16gb me ett netcom ab. men jag har bara ett d-nummer o dom måste skicka uppgifterna till netcom för att få ett svar. så på tisdag får jag veta om jag får den eller inte.

det finaste va att han på humac frågade om jag ville ha några tilläggstjänster eller inte. när jag sa nej så undrade han om jag skulle avbryta abonnemanget direkt dom verkar ha många kunder som gör så.

hej!
jag ska köpa en iphone här i norge i morgon som julklapp till mig själv. om jag uppgraderar den till 2.2 innan jag säger upp abonnemanget och låser upp den så borde det väl inte va några problem va?

Ursprungligen av erik.cson:

He he hade kunnat på vanligt forum-manér säga "det finns en search av anledning bla bla" Du måste ha norskt personnr och fast inkomst för att kunna öppna ett ab. sedan får du betala 1399nok för 8gig och 2299 för 16gig för telefonen. Sedan kommer det fina i det hela. Efter att du fått allt hemskickat så ringer du till Netcom och säger "Hej, jag vill säga upp mitt ab. skicka en slutfaktura" då får du en slutfaktura på 2400 + 399. Netcom meddelar Apple att du sagt upp och betalat, de låser upp din Iphone via Itunes. 4198nok för en olåst Iphone 8gig. Bra skit.

Hej!
Jag går i tankar att köpa en iphone o har "tur" o bo i norge. Om jag tecknar ett abb för 399 o säger upp det direkt som du pratade om, kommer det bara en faktura på 2400 + 399 eller måste man betala resterande månadsavgifter med? Och hur lång tid tar det innan telefonen kan låsas upp från det att man sagt upp avtalet? Vore tacksam för snabbt svar då jag är riktigt sugen på att köpa en iphone inom väldigt snar framtid.

Hej!

Allt detta kan göras på bara några sekunder. Ladda hem tillägget fasterfox via Tillägg i verktygsmenyn så sköter den resten.

1