Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Excrementory

Excrementory

Medlem
  • Registrerad 2006-04-11
  • Senast aktiv 2006-11-16
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen Excrementory har skrivit i forumet.

En fråga, hur många av er kan egentligen höra och förstå texterna bland de band som brölar på growlingen ordentligt? Personligen kan jag faktiskt höra texterna ganska ofta, även om jag inte riktigt förstår sammanhållningen riktig. Då blir det besök på darklyrics..

Ursprungligen av Fürsten:

Inte rakt igenom renodlad metal kanske, men stenhårt blandat med bra melodi (eftersom jag aldrig uppfattar texter i musiken) med en touch av goth är det jag gillar

Några favoriter:
Sonata Arctica, Nightwish, System of a Down, Within Temptetion, Sirenia, Rammstein, Disturbed, HIM, Apocalyptica m.m.

Gillar även Enigma och Sarah Brightman
definitivt ingen metal, but hey..

Jag lyssnar också på en hel del annan musik, däribland hiphop, trance, DnB, nu-jazz samt klassisk musik.

Ursprungligen av Grooverman:

Krupps, Ministry, Revolting Cocks, Rob Zombie, White Zombie, Skinny Puppy

Kommer säkert på fler sedan...

Bara en notering, White zombie och Rob Zombie blandas ofta ihop då båda har liknande namn, och då grundaren/sångaren/textskrivaren Rob Cummings medverkar i båda. Rob Zombie är hans "soloprojekt". Plattorna av White Zombie är enligt mig själv bäst.

Ursprungligen av Messias:

Lyssnar på dimmu borgir, dissection, old mans child, cradle o.s.v.

Lite mer melodiska varianter alltså? Tycker också om dimmu, även om det äldre materialet allt oftare får stå i skymundan för det nya. Vad tycker du om napalm death? Har lyssnat på dem hela dagen. Trodde inte de hade så många fler bra låtar än deras cover på "Nazi punks fuck off".

Ack så fel jag hade!

Jag har ingen aning om var musiken tog vägen, det verkar som om den försvann vid senaste uppladdningen på ipoden. Synd, efterssom vissa av de låtarna jag hade inte går att få tag i längre. Varken på internet eller i affär. Kan det vara något hårddiskfel som gör att ipoden muppar sig?

Ingen här som lyssnar på rejäl black och death? Jag snackar kampfar och sådana grejer.

Okej, har nu haft min ipod i sex dagar, och redan fåt problem. Igår pluggade in ipoden till datorn strax innan jag gick och la mig. När jag vaknade upp var alla låtarna till ipoden borta i iTunes. "Fan i helvete" tänkte jag och kom ihåg om att jag läst om en person med samma problem. Till sist hittade jag en lösning, och jag kopierade över all musik till datorn samt körde en restore. Sedan la jag tillbaka all musik igen.
Nu, alldeles nyss fick jag samma problem igen, så jag försökte starta en restore. Problemet var bara att den nu sa att ipoden in stöddes av programmet.
För några dagar sedan satte jag på ett invisible shield.(läs mer om det i den officiella test-tråden). Kan det ha runnit in vatten i ipoden? Vad ska jag göra?
Har även haft problem med att ipoden kopplar ur sig själv några sekunder och sedan kopplas tillbaka in.
EDIT: Det verkar som om jag nu kan göra en återställning trots allt. Återkommer.

Uppdatering: Återställningen gick fint, och nu la jag in vad jag trodde var all musik jag hade. Det var fel, endast hälften var det. Jippi, 5 gigabyte musik åt helvete. Fan vad trevligt.

Är det någon som vet hur det går med bloodbaths nya sångare? Känns som om man har väntat tillräckligt länge nu!

1 What do you think of me, Media Player?
Spit it out

2 Will I have a happy life?
My wave

3 What do my friends really think of me?
The shortest straw

4 Do people secretly lust after me?
Eldfödd 18:19

5 How can I make myself happy?
Karma´s messenger

6 What should I do with my life?
And justice for all...

7 Why must life be so full of pain?
A black rose (covered with tea)

8 How can I maximize my pleasure during sex?
Smash!

9 Will I ever have children?
Knowing every loss like yours

10 Will I die happy?
Spellbound by the devil

11 Can you give me some advice?
Nothing special

12 Do you know where your children are?
Highway to hell

13 What do you think happiness is?
Pseudo-bread

14 What's your favourite fetish?
Smells like teen spirit

Verkar för bra för att vara sant, är det någon som vet om de skeppar till Sverige, och vad det eventuellt skulle kosta?

Någon som vet var fan man kan köpa dessa lurar för runt 600:- som de kostade för ett halvår sedan, och inte för 800 som priserna börjar närma sig? Någon som vet hur fan priserna kan ha trissats upp så mycket på så kort tid? Blir fan förbannad när jag inser att jag kunnat köpa dom med 200 kr rabatt förnågra månader sedan! Känner mig lurad!

Ingen som har lite undergroundtips på ny göteborgsmetal? (pratar om själva soundet, inte att de prompt ska vara från gborg ) såsom engel, jaganata osv?

Hur många metalheads har vi här på ipod.se?

Vad lyssnar ni på isådanafall, och varför? Använd denna tråd till att tipsa, och be om tips på olika band, låtar, festivaler osv.

Personligen har jag precis börjat återuppta lyssnandet på satyricon, ett sådant fantastiskt jävla band!

Det tog femton timmar, men nu är det jävla skyddet fastsatt. Det började i torsdags, skittrött och med en påverkad hjärna bestämmer jag mig för att sätta fast skyddet. Morgonen därefter märker jag fyra stora bubblor på framsidan och en gigantisk bubbla på baksidan. Panik! Det hade dock bara gått fem timmar, så snabbt som fan sliter jag loss skyddet, blöter det, trycker dit det igen, och pressar bort bubblorna noggrant!
Iväg till skolan.
När jag väl kommer hem från skolan går jag fram till ipoden ännu en gång. Helvete! Fullt med småbubblor som jag tydligen missat på morgonen, och en massa damm och skit under.

Nu jävlar ska skyddet fast ORDENTLIGT! tänker jag och går in i badrummet. Tar fram en bytta med ljummet vatten samt två droppar diskmedel i. Försiktig som en get på en flaggstång drar jag bort skyddet, väter det, sliter bort små hårstrån (dock inte alla, vissa verkade ha smält in i skyddet!) och pressar fast det igen.

Nu, dagen efter sitter skyddet på plats, och det ser jävligt smutsigt ut. Det sitter fortfarande en hel del bubblor fast under plasten, och dammet har gjort sitt. Hade jag gjort det försiktigt från början hade ingenting hänt, men nu...

Värt att notera är också att när man drar bort skyddet så repas ipoden något riktigt förjävligt! Skydde döljer alla repor på framsidan, men inte på baksidan har jag märkt. Synd, då den enda repan jag vlle dölja från början satt just på baksidan

13 månader ja, det är lång tid det med!

Ursprungligen av doolar:

Man kan ju inte riktig förvänta sig att få ha det "nyaste" när man köper en produkt som lanserades för mer än ett halvår sedan heller...

tog det inte två år innan det kom en uppföljare till mini-serien?