Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
heidipeidi

heidipeidi

Medlem
  • Registrerad 2006-02-27
  • Senast aktiv 2008-04-23
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen heidipeidi har skrivit i forumet.

Jag har använt iTunes i nästan tre år och det har minsann aldrig trasslat på något sätt men nu hux flux har det blivit utropstecken framför många låtar, en efter en blir det fler och fler. Dock finns låtarna kvar i mapparna precis som vanligt.

Vad händer? Nån som vet?:'(

Jag har avinstallerat itunes, bootat om datorn och laddat ned det igen, men det är samma fel igen.

Blir så ledsen...

JAG HAR SAMMA PROBLEM!!! En efter en försvinner de men det ni föregående talare föreslår hjälper inte mycket när de bara forstätter att försvinna en efter en...

Jag vill bara gråta...

Men! Min musik förvinner sakteliga! Jag har också nåns limewire.... varför försvinner mina låtar en efter en! Hjälp!

Men vad är felet när filerna en efter en förvinner och bara låten med utropstecken finns kvar i iTunes?

Mina låtar börjat hux-flux att försvinna också. En efter en, kan det vara virus månntro?

Jaaaa! Va trög jag är.... Tack snälla!

troy100, Med risk för att låta korkad, Hur gör man? Jag råkade fibbla bort best rated-listan och jag tror dig att man får tillbaka den genom just den där arkiv -ny smart spellista men HUR?? Jag klickar o blippar efter bästa förmåga med det blir allt möjligt annat...

Kort sagt, jag börjar med åren inse att man ska äga så lite saker som möjligt så blir man inte så ledsen o beviken när de inte håller eller kostar för mycket att äga. Min killes grabb fick sin mobil stulen och i flera dagar var han arg och besviken. När min ipod gick sönder efter knappt två års användande blev jag tjurig o stingslig gentemot allt o alla.

Från och med nu ska jag bara köpa elektronik av billigaste sort för det som jag anser mig måsta ha, såsom mobil. Allt anat skiter jag i att köpa. Har en liten mp3-spelare som jag fått i nåt prenumenationserbjudande som jag tappat både här o där, inte fan har den gått sönder, men när den går sönder kan jag garva åt att det var billigt skit o lägga ut 200 spänn på en ny.

Jag med många har helt enkelt inte ekonomi för att lägga ut pengar för att köpa ny mobil, ipod, tv, dvd, dator osv vartannat år. Vi måste helt enkelt lära oss av med behovet för vissa av dessa grejjer. Tråkigt men nödvändigt.

Ursprungligen av reed:

Hej,

har ingen itrip själv men min kusin köpte en naono plus en itrip när dem var i USA här i januari (inte iTrip som är gjord för nano utan den andra) och jag försökte med allt och fick det aldrig att funka stod bara US i iTrip displayen så antog att det inte gick i vårt land bara. men jag kan ha fel.

/reed

Jag vet många som köpt itirp i usa, fungerar utmärkt, måste va nåt annat fel.

Har du garantin kvar är det inga problem. Värre när min älskling la av och garantin redan gått ut...

*gråter*

Tack alla.

Hur det nu än var fick jag ipoden till disc mode och updatern hittade ipoden men sen när den skulle börja ladda så stannade den där en stund och sen fick jag felmeddelande. Minns inte exakt vad den sa men ett felmeddelande var det iaf.

Är loppet kört nu?

Ursprungligen av henkeee:

jag ar i malaysia nu och tanker kopa hem en.
var ratt dyrt pa Suria KLCC shopping dock, men tror singapore har dom billigare.

vad ligger en iTrip pa om man koper i sverige(som e importerad alltsa, eller beg)

Jag köpte min för €38.95 på www.ipod-europe.net

Jag köpte min på www.ipod-europe.net. Det gick snabbt och enkelt!

Tack Darkis, har just provat din metod. efter alla manövrar så stod ipoden o hacka et tag och nu hamnar jag i nåt slags döläge där själva iPod Updater-rutan är helt vit.... alltså, inget eddelande.

Vad gör jag nu...?

Åh, va glad jag blir när du skriver så!

Efter att den hängt sig så resettade jag den och nu när jag försöker koppla den till datorn hittar iTunes den inte. Fick rådet att ställa den till fabriksläge eller hur det nu var genom den där ipodupdaten men den hittar ite heller ipoden...