Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Schnaas

Schnaas

Medlem
  • Registrerad 2006-01-12
  • Senast aktiv 2012-11-27
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen Schnaas har skrivit i forumet.

Jag får G Kalendern att synca bra med iCal. Stora problemet som jag ser det är att Ical inte vill skicka upgifter till G kalendern. Har läst hos google att problemet förekommer, tänkte att det kanske fanns fler som jag och eventuellt någon som lyckats lösa problemet?

Jag såg att IP adressen AE:n hade inte riktigt stämde med den från routern, ändrade den vilket gör att jag kan nyttja Airtunes och surfa i normal hastighet. Detta fungerar dock endast i ca 1 minut sen slöas allt ner igen eller rättare sagt jag kan inte surfa alls. Mycket märkligt någon som har en lösning på detta något modifierade problem?

Jag har exakt samma problem, men jag förstår inte varför nätverket inte går att utöka, har dessutom problem med att den tappar AE:n då och då vilket gör Airtunes ganska värdelöst, är det inte någon som har en enkel lösning på detta problem, känns som om det är en inställngsfråga sitter på fiber från BBB så det borde räcka fint med halva farten också om man säger så.
Det finns dock en del andra trådat om detta problem men råden i dem har tyvärr inte löst mina problem.

Ursprungligen av KaRo:

Postad till dig nu. Och som sagt; kolla i skräpkorgen.
Ha kul med Spotify !
KaRo

Stort tack KaRo!
Lyssnar nu det låter ju inte så illa. sitter dock på MB kanske inte är de bästa förutsättningarna, jag gillart!

Jag har hört en del bra och en del dåligt om spotify. Skulle vara kul att skapa sig en egen uppfattning, samt att det alltid är kul med nya grejjer såklart...

Jag tar gärna också en invite.
strandbergpatrik(at)gmail.com

Tack på förhand

Köpte en kabinett i går endast 199:-. Stoppade i disken och formaterade genom min MB sen var det bara att installera. då fungerade det utmärkt.

Stämmer har en skiva för min MB inte för hans.... Tyvärr finns det ingen leopardskiva till hans MB.
tror du det skulle fungera om man tog ut diske och monterade den i en kabinett? Eller gör det ingen skillnad?

jag tänkte att jag skulle svänga tråden en gång till.
Jag har en god vän som jag just övertalat att köpa en MB, denna har han nu köpt begagnad och har således en annan användare. jag försöker boota från min leopardskiva men jag får inget val om att radera disken först (vilket jag läst mig till att man ska få?) och när jag försöker fortsätta installationen börjar den göra det men säger sedan att jag inte kan installera på den disken?
Sen har jag försökt radera disken i skivverktyg vilket inte heller går då knapparna är skuggade då jag har markerat disken samt tryck på radera knappen i övre delen av fönstret. Första gången jag försöker göra detta på mac har endast formaterat PC innan..
Någon som har ett bra förslag eller gör jag helt fel?

Väcker lite liv i ett gammalt ämne. Har införskaffat en Garmin Forerunner 305.
http://www.garmin.se/productpage_tab1.aspx?pageid=1280

För en vecka sedan. Programvaran är Mac kompatibel samt att det finns möjlghet att ladda upp mot www.motionbased.com med kartor etc.

Har allt Puls, medelhastighet, högst ,lägst, distans, autolaps, etc mkt användbar

jag har lyckats ta bort min download stack är det någon som vet hur man får tillbaka den?

Jag hade av misstag aktiverat voice controll... hittade det i en annan tråd. Men tack ska ni ha..

Citat:

Jag har precis bytt till Mac och har nu ett problem som jag inte hade för ett par dagar sedan. Runt allt jag klickar på ex länkar markeras med en svart ram denna ram flyttas om jag tabbar. Om jag klickar på en länk så markeras denna.

Ex: om jag ex klickar på mac på denna sida så markeras den länken och sedan följer rutan med när jag skrollar ner på sidan... Vet inte hur jag blir av med denna irriterande ruta...

Citat:

Kolla inställningarna för Safari, för det är väl Safari du använder? Under Avancerat kan man bocka för att "Tryck tabb när du vill markera olika objekt....". Avbockar du den så slipper du markeringsrutorna!

Ja rutan är tyvärr med överallt...Safari har inte aktiverat "tryck tab när du vill markera oika objekt.

Jag har precis bytt till Mac och har nu ett problem som jag inte hade för ett par dagar sedan. Runt allt jag klickar på ex länkar markeras med en svart ram denna ram flyttas om jag tabbar. Om jag klickar på en länk så markeras denna.

Ex: om jag ex klickar på mac på denna sida så markeras den länken och sedan följer rutan med när jag skrollar ner på sidan... Vet inte hur jag blir av med denna irriterande ruta...

Jag kollar på UPS sida. Kolla i ordern vilket bolag som kör. Använd carrier tracking number för att hitta leveransen.

Det står out for delivery på min order nu sedan 05:27 i morse, är det någon som har koll på hur lång tid det brukar ta efter det. Planerat lev datum är den 9:e, kommer den först i morgon då?