Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
snuffle

snuffle

Avstängd
  • Registrerad 2006-01-06
  • Senast aktiv 2013-05-11
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen snuffle har skrivit i forumet.

1

Usch, blev lite svettig där, hade ett par polariserade solglasögon på mig och blev rädd att skärmen gått sönder, men såg nu utan glasögonen och då var den precis som innan.

Hej
Jag funderar på att köpa en billaddare till min iPod Video men hörde ifrån en försäljare att det inte gick med en vanlig laddare utan man behövde en som var starkare. Stämmer detta eller är det blahaj?

Jag har testat en laddare ifrån Kjelloco men den gjorde tyvärr att iPoden brändes och jag var tvungen att skicka den till Apple på garanti.

Hej
Jag funderar på att införskaffa en camera connector till mina föräldrar då de ska till NordNorge under 14dagar och fotar en hel massa. Nu undrar jag om problemen med att iPoden's batteri tar slut medans man för över bilderna till ipoden fortfarande är ett stort problem om man har t.ex. 1GB minneskort med bilder på ca 4-5mb/bild.

Hur gör man isåfall om man ska föra över bilderna, kan man göra det i flera omgångar utan att man får hundratals dubletter eller tas bilden bort från kameran direkt efter den blivit överförd?

MvH Snuffle

Jag har också problem med det lite då och då. Det jag gör är att testar och öppna den om och om igen.

Jag älskar min iPod Video, har haft den i en vecka nu och alltid i Socks som jag köpte till och varit mycket försiktig, men ändå har det kommit små störande repor på den. Jag satte på Artwizz ScratchStopper direkt när jag fick den men självklart var plastdelarna anpassade för de gamla skärmarna och var därför för liten. Skall ta och titta efter bättre skydd till den och försöka fixa de nuvarande reporna med displex.

När man väl konverterat filmerna är det busenkelt att föra över dem till ipoden.

1