Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nizze_trail

nizze_trail

Medlem
  • Registrerad 2005-08-10
  • Senast aktiv 2008-05-01
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen nizze_trail har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av OveR-:

sådär hade jag också, och jag gjorde likadant första gången, utan att ta loss ringen.. till sist blev det så illa att knappen började fungera sämre och sämre och till slut inte alls, det kan vara så att en bit av plasten från skälva "kroppen" överlappar hjulet, hjulet sticker ju ut lite grann. mitt råd är att du tar och fixar det, du kan ju ta en vass kniv och skära bort den överlappande biten om så är fallet..

Funkade inte knappen efter du hade tagit bort plasten heller, eller var den helt föf?
Får nog fixa det imorrn

Satte på mitt skydd igår, tyckte passformen var perfect och hade inga större problem..undrade i och för sig om man skulle ta ut ringen för hjulet ur plastbiten, eftersom den ser ut att vara förskuren men jag la på allting på en gång.

DOCK så "klickar" inte mitt clickwheel längre,är som om den är nedtryckt hela tiden, man måste trycka lite hårt för att det ska hända nåt. Riktigt synd vet inte om plasten ligger lite fel eller om det är vatten som inte kommer ut.

Jag undrar bara om någon vet om denna verkligen passar i uttag i bilar. det står attd et är 15V men jag har för mig att det är 12V i bilar.

http://store.apple.com/Apple/WebObjects/swedenstore.woa/91002/wo/pu5pifHWV2xj2ttf6RO1wL4GOh5/4.SLID?mco=16A66825&nplm=TA520

1