Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Npants

Npants

Medlem
  • Registrerad 2005-07-15
  • Senast aktiv 2015-01-22
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen Npants har skrivit i forumet.

1

haha, förlåt förlåt, som du kanske märkt har jag varit rätt så inaktiv på det här forumet, jag kände bara för att skriva av mig. Jag ska komma ihåg detta till nästa gång!

Är ipod nano tillräckligt bra att titta på video med?

En tråd har delats upp i tre. //Mod

Senast redigerat 2008-07-01 14:39
Ursprungligen av johan_tanying:

iSquint gör väl ungefär det du frågar efter?

Självklart finns det program som fixar det, men jag skulle vilja se itunes göra det! då slipper man mer än en programvara! Itunes fixar ju allt annat, så varför kan den inte lika gärna fixa video också?

värt att tillägga är att jag har en PC inte MAC /:

Hej (:

Har stört mig på en sak länge nu och det är hur jäkla svårt det ska vara att maila apple om förslag, då man alltid hänvisas till forum och dyl. det känns inte riktigt som om hjärnorna bakom allt tittar i forumen och ser alla de förslag/feedback som kan tänkas dyka upp från användare här o var. Det är bra med info om man har problem men om man har allmäna frågor eller förbättringsförslag, kan man bara ringa? om ens det, då kundsupporten oxo är riktad mot folk som har problem med sina spelare etc. eller är det bara jag som inte hittar i appledjungeln?

Hursomhelst kanske ni undrar vad jag har för förslag osv (ni kanske har svar på tal vem vet ).

Vore det inte lättare att Itunes, precis som när man laddar upp musik i biblioteket som den kanske inte stödjer alá .wma, själv konverterar videos till det bästa valet av format som den kan spela upp. Musik i det här fallet blir till .acc har jag för mig. Delvis förstår man ju att de vill att man ska köpa sina filmer via Itune store, då man tankat ner de ska de vara anpassade för uppspelning, men de måste väl ändå ta hänsyn till de som kanske har hemma videos osv. Man ska väl ändå inte behöva ta till fristående programvaror för att få saker och ting att fungera på deras spelare?

Det här är såklart min personliga åsikt och jag tycker det är så mkt smidigare att bara välja sin film - i t.ex. .avi format - och bara slänga in i itunes så fixar den allt själv. No fuss lixom, eller hur?

peace

När jag kopplar i min ipod och startar ipod updater så går det inte att uppdatera eller formatera utan det står endast "Ipod hanterar ett internt fel".

Vad beror detta på? Och hur tar jag mig till väga för att fixa detta.

tack på förhand

Jag hade en dag tagit med mig ipoden till skolan, så skulle jag sätta på den ( hade gjort det dagen innan och då funka det ) men då funka det inte.. jag testade att reseta ett par ggr, men inget hände..jag tänkte ok, batteriet kanske tagit slut under kvällen... så jag kom hem och la den in för laddning i datorn, men då kmr mätar ikonen upp bara, fast mätaren rör inte på sig... jag låter den stå i ett litet tag... ser fortfarande att inget hänt.

Så jag tar ut den och testar att reseta, då funkar det, nu kan jag använda ipoden... puh tänker jag, så jag lägger in den för laddning eftersom den behövde det vid det här laget, men då ser jag att mätare hackar fram, om ni fattar vad jag menar... den går inte "lent och smidigt" den hackar fram fram och tillbaka osv, :S testade formatera men problemet återstår.. vad kan det vara för fel ? var inte så förr ju ? :/

( värt att notera är att jag har en vana att skriva många punkter, så det är inget ni behöver anmärka! )

teh shiznit

Ursprungligen av Login_Here:

Senaste versionen verkar vara 1.4 för minin.
http://www.apple.com/se/ipod/download/

det verkar vara svaret, eftersom jag nu märkte att min ipod updater en gammal version :/

Ursprungligen av _Verner_:

Kör du senaste versionen av programvaran i iPod:n?

japp , det står 1.3 uppdaterad på min ipod.. så jag antar det :/

Som rubriken lyder, när jag spelar music quiz ett litet tag...så fryser den fast helt och hållet, blir tvungen att gå igenom reset proceduren för att kunna använda ipoden... är det nåt problem som borde fixas eller kanske frågas hos apple´s kundservice eller är det nåt som inträffar normalt sett?

är lite orolig :S

1