Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
joha11

joha11

Medlem
  • Registrerad 2005-06-17
  • Senast aktiv 2012-11-26
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen joha11 har skrivit i forumet.

1

Tack för input/info, mattiL.
Har gjort ALLT (!) nu enligt vad som står ovan. Med enda resultat att jag fått tillbaka mitt problem och med ursprungsmeddelandet att jag måste uppdatera Aperture...
Nej, nu ger jag upp o lämnar in datorn för genomgång hos auktoriserad verkstad. Innan jag blir (än mer!) galen...

Jaha... uppenbarligen var detta lättare sagt än gjort med att avinstallera och installera på nytt... Nu när jag försöker tanka hem Iphoto igen från App store så får jag följande besked: "De här apparna kan inte accepteras på den här datorn. Du kan hitta kommande uppdateringar för de här apparna med hjälp av Programuppdatering."
Jag har tagit bort Iphoto. Tömt papperskorg. Startat om datorn ett par gånger. T om gjort ominstallation av OS. Inget hjälper...
Förslag någon??

mattiL, stort tack för dina tips! Läste länken du skickade och det beskriver precis det problem jag har. Jag gör som lösningen var för övriga, avinstallerar Iphoto och installerar på nytt igen. Och detta efter back up är gjord....
Tack än en gång!
Johan

Tack för tips!
Har dock dubbelkollat om Aperture kommit med av något skäl och, nej, det finns ingen version installerad hos mig. Inga problem när jag kollade enl onnyts förslag. Inte heller med att iphoto-biblioteket är fellänkat utan även där är det default mot Iphoto.

Tror också att det är någon form felmeddelande med fel info som mattiL funderar över ovan. Jag kommer dock inte längre än till dialogrutan och kan inte gå vidare eller ens köra omstart av Iphoto med samtidigt nedtryck av alt + cmd för att komma åt den underliggande åtgärds-/reparationsmenyn som kanske kunde hjälpa.

Verkar som att jag måste ta med mig datorn till butik/verkstad för genomgång...

Hej,
har fått ett problem som jag inte kan hitta beskrivet på annan plats i forumet...

När jag försöker öppna Iphoto så får jag följande besked "Aperture-biblioteket måste uppgraderas." Saken är den att jag har aldrig kört Aperture och vet därför inte varför detta besked kommer.

Jag har uppdaterat Iphoto enl senaste uppdateringen som kom för en vecka sedan.
Har också gjort en koll/reparation av diskbehörighet samt koll av hårddisk men utan resultat..

Någon som har något tips på vad jag kan göra för att komma runt detta och få Iphoto att fungera som det är tänkt och att jag kan komma åt mitt bildbibliotek??

Hälsningar,
Johan

1