Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MrBoogers

MrBoogers

Medlem
  • Registrerad 2005-05-18
  • Senast aktiv 2005-06-26
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen MrBoogers har skrivit i forumet.

1

Det är ingen fest utan Electric Six!

Högerklicka på en låt (eller flera) --> "Välj info"

Under info-fliken kan man ändra alla taggar man vill. Hurra!

Det här har stört mig ett tag nu. Jag vill köpa ett presentkort i svenska ITMS men varje gång jag slutligen trycker den stora feta knappen som det står beställ får jag upp ett meddelande vilket säger att jag måste godkänna mina kontouppgifter innan jag kan handla vidare. Ok, tänkte jag först, kanske en bra idé. Allting stämmer, så jag trycker OK och går tillbaka till menyn där jag får köpa presentkortet. Trycker beställ, igen samma meddelande.

iTunes tycks inte vilja ha mina pengar för ett presentkort, men de tar gärna de för vanliga köp (album, enskilda låtar, etc).

Är det nån som kan hjälpa mig med detta? Jag börjar bli tokig och skäller på alla orörliga ting i närheten av mig. Ifall det hjälper så använder jag ett Visa-kort.

Jag förmodar att din iPod är nyköpt och du får detta meddelanden när du först försöker installera det? Om detta inte är fallet så kan jag nog inte hjälpa dig, men försöka kan jag ändå.

iPoden kräver två olika program när man installerar den, iTunes och iPod Update. iTunes är programmet där man för över musik/spellistor/foton till sin pod och Updatern är den som gör att man kan använda sin iPod på den datorn.

Om jag vore du hade jag testat att avinstallera iTunes och installerar/kör iPod Update och sedan efter det installera iTunes igen. På så sätt ser du till att din iPod är korrekt upplagd för att fungera på din dator innan den försöker kommunicera med den.

Hoppas detta hjälper!

Ursprungligen av karlzone:

originallurarna här! om inte mina koss UR-40!

Exakt samma här. Å vad jag älskar mina Koss! <3 <3 <3

Nirvana
Nine Inch Nails
Bruce Springsteen
Dead Kennedys
White Stripes
Built To Spill

....
Svårt att välja!

The Go! Team, Built To Spill (om de nu kan klassas som indie), The Shins samt Remy Zero är enastående indieband som alla borde lyssna på.

Jag ska ner till Prag på fredag (20/5) och vill gärna ta med mig min iPod. Jag vet att jag kommer få slut på batterier och vill gärna kunna ladda om den lite då och då. Frågan är om jag kan använda docken och alla elsaker där utan att behöva ha en adaptor? Är för lat & fattig för att köpa en.

Jag anmälde mig i söndags och köpte en låt, än så länge syns det inte på min kontouppgift! Det är nåt lurt, men man får väl hoppas på att man har besegrat systemet.

1