Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
patrik paulsson
  • Registrerad 2005-03-21
  • Senast aktiv 2005-06-06
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen patrik paulsson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Swartz:

Hejsan, det här är mitt första inlägg här. Jag är en nybliven ipod-användare som är grymmt nöjd med min mini.

Har bara en liten fråga.
Efter att jag har uppdaterat minin så står det fortfarande: "koppla inte från". Även fast det står på Itunes att det är klart.
Jag väntar cirka 30 min sedan tar jag ut den, det blir inget synligt fel. Alla låtar ligger kvar på podden. Jag undrar dock om det kommer att stå så hela tiden, har haft det problemet från första början. Är det skadligt att göra så?

Med tack på förhand// Adam swartz

Se till att du monterar av den, dvs mata ut den antingen genom att kllicka på lilla triangeln vid iPod-symbolen i iTunes eller helt enkelt genom att dra iPod-symbolen på skrivbordet till papperskorgen. Då kopplas den loss.

Visst kan man slita ut sladden men det kan ibland hända konstiga saker om man inte gör rätt.

Ursprungligen av joelmillberg:

"...de i framtiden kommer..." låter som någon gång i en oöverskådlig framtid. Kanske om man ligger på med förfrågningar om mp3 att det går fortare. Det var något som jag såg fram emot innan jag köpte min ipod att jag snabbt skulle ladda ner P1morgon och ut med den i fickan. Mina planer grusade. Tråkigt!

För närvarande görs försök med olika pratade program att ladda ner med olika podcastprogram, slår det väl ut kommer det fler. Man behöv er ju inte köra över dem i iPoden, går bra att lyssna på datorn också. Ta en titt på SR:s hemsida, sr.se
Hej
Patrik Paulsson

Har sett rykten om att det ska komma nån sorts programvara för att tanka in bilder till iPod Photo. Är det nån som vet mer om detta?

1