Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
CanaCas

CanaCas

Medlem
  • Registrerad 2005-02-09
  • Senast aktiv 2010-11-18
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen CanaCas har skrivit i forumet.

1

Vadå få betalt? Det finns en sorterings funktion och det verkar inte fungera.
Jag har gjort på ett annat sätt. Jag har satt låtnamnet och sen skrivit I parantes ft. artist.
I ditt fall blir det så här:
( Another Step (closer to you) (ft. junior)

Har samma irriterande fel. Kryssar man i "del av samling" så hamnar skivan i "samlingar" och inte under artister i ipoden.

Hmmm jag har samma problem. Ingen som vet hur man löser detta eller har du löst det BimboBoy?

Tacksam för svar.

TAckar för hjälpen grabbar

Det fungera som theplague sa

Och jag ska prova anapod som du sa headlessmike.

Tjenare

Jag har lånat en ipod video av en kompis för att testa den. Jag har en ipod photo men jag ska byta den till en ipod video men jag ville först testa den. Så nu vill jag lägga in en film eller en trailer från apple.com men när jag kopplar den till datan så startar itunes och den säger att jag ska synkronisera ipod video med mitt bibliotek och att det som finns på ipoden kommer att raderas men det vill jag inte att det ska göras jag ska ju bara testa att se film på den.

När jag trycker att den ska avbryta synkroniseringen så kopplas ipoden av. Och jag kan inte lägga in trailern. Går det inte att lägga in trailern på något sett utan att synkronisera?

Jag var inne på Harman kardons hemsida (http://www.harmankardon.com) och där finns en grej som heter The Bridge det e en grej som man kopplar till sin hemmabio förstärkare och sen sätter man i sin ipod i den så kan man se menyerna på tven och höra musiken i förstärkaren och samtidigt styra ipoden med förstärkarens fjärrkontroll. Sen finns det en grej som heter Drive+Play(den ser jätte cool ut). Det e en skärm och en kontroll(som liknar klickhjulet på ipoden) man kopplar till sin bilstereo samt sin ipod så kan man styra den med kontrollen.

Så nu undrar jag om någon har testat dessa grejerna? Eller har dessa grejerna.

För jag tänker kanske köpa dessa grejerna men jag skulle vilja veta om dom fungerar bra.

Hoppas att någon kan skriva några ord om dessa grejerna.

Hallau

Jag har en ipod photo 40gb. . När jag lägger in en orginal musik skiva i min datacd spelare och ska lägga in låtarna på min hdd så läggs all info in på itunes (artist, låtnamn etc.) och jag har bredbandsuppkoppling.

Nu till mitt problem en kompis har köpt en ipod photo 60gb och jag skulle hjälpa honom med att lägga in lite albums. Vi satt in en cd skiva och skulle lägga in låtarna men det kom inget info om låtnamn och artist etc. på hans itunes(han har inget internet) måste man vara uppkoplad sammtidigt som man lägger in låtarna för att få infon eller?
Han har ca. 500 skivor så det blir lite tradigt att skriva infon för hand
Finns det något annat program man kan använda istället?

Tacksam för svar

1