Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
DustBoy

DustBoy

Medlem
  • Registrerad 2005-01-15
  • Senast aktiv 2010-03-23
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen DustBoy har skrivit i forumet.

1

Man tackar. Där ser man, då får det bli ny hårdvara. Det är OSX Server idag, och vi använder en enklare backup-lösning som gör jobbet, men har inte så mer inställningar än vad som ska backas upp, och var backupen ska ligga.

Hej, på jobbet har vi en G5 som snurrar som filserver och gör det bra. Men, den börjar bli alldeles fullpackad och vi behöver byta diskarna till en större variant. I samma veva funderar vi på att uppgradera till 10.6, och ha en enkel back-up lösning med Time Machine till en extern HDD.

Men nu till vår fundering. Vi hade en plan att via CarbonCopy el. liknande göra en avbild, lägga över den på en ny större disk som vi byter ut mot dagens startdisk. När det fungerar tänkte vi uppgradera till 10.6 på den nya disken.

Är det rätt väg att gå? Jag som fått ansvaret har fuskat med MacOSXServern ett tag, men är inte riktigt bekväm än. Eller ska man uppgradera den nuvarande installationen, och därefter kopiera till en ny HD som sätts i servern?

// d

den ligger i en växel, så det finns både fast- och mobilnummer kopplat till den. Men - givetvis hittade jag lösningen, "Samtal väntar" var inte aktiverat, så nu fungerar det utmärkt. Det funkade inte i 2.0 versionen, eller innan dess - inte i min lur iaf.

// J

Hej, har sökt här och lite överallt, men kan inte hitta ngn information om varför man inte kan se inkommande samtal, under ett pågående samtal. Jag får tonen (2 pip) att någon ringer, men kan varken se eller växla. Har en 2G iPhone, firmware 2.1 för tillfället.

känner mig som en newbie, men det kanske inte ens är möjligt på första generationens lurar att se vem som ringer på andra linjen?

// J

1