Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Shades

Shades

Medlem
  • Registrerad 2005-01-13
  • Senast aktiv 2011-12-27
  • Antal inlägg 30

Foruminlägg

De senaste inläggen Shades har skrivit i forumet.

Mäcen: Går det rotera RAM mount så iphonen är liggande?

Ohhhh!!! En invite skulle jag också vilja ha.

e.lindberg at gmail punkt com

De skyltar inte med Prepaid abbonnemanget, av förklarliga skäl. Om man matar in bara 9:or i aktiveringsläget eller matar in någon annan felaktig Social Security Number, så kan man välja Prepaid. Det är egentligen för folk utan amerikansk kredithistoria, men det går att köra för andra också.

http://www.tuaw.com/2007/07/02/iphone-prepay-the-right-way/

Nu behöver man inte binda upp sig på 2 år. Jag har ett Prepaid abonnemang här i USA med AT&T, som kostar 50 dollar i månaden för 200 minuter och fri data. Det är ingen bindningstid på det.

Är det någon som har en UIKit fil med inlagda svenska tecken (exvis på {} knapparn) som kan dela med sig? Vore trevligt att kunna mata in svenska ord som mås, öl och älsklingsutter.

Jobs var i Downtown Palo Alto, inte i Valley Fair.

Du är välkommen upp till SF. När du ändå är här i trakten kan du ju passa på att åka till Apple Company Store på 1 Infinite Loop i Cupertino. Där finns lite smått o gott att inhandla för Applefans.

Snällpåriktigt: Jag tror att de gjort en riktig bedömning av läget. Som det är nu får de grymma recensioner med undantag av smågrejerna (och en del stora) som saknas. Om de släpper uppdateringar med fixar och några nya features under bindningstiden kommer de bara få positiva reaktioner för detta. Att det också hanteras genom iTunes kommer göra att folk kommer att koppla in telefonen till datorn för att ladda och synka istället för att bara trycka i laddaren som vanligt. När de då kopplar till datorn är det större chans att de kollar in nya grejer som dykt upp i iTunes och köper låtar, videos, etc.

Hmm.. Maltsocker. Men när sockret träffar på jästen jäser det väl till alkohol? Och CO2?

Gå till apple och du skall finna: http://www.apple.com/batteries/

5 timmar på en MBP är nog rätt svårt att få. Jag får typ max 2.5-3h på min MBP c2d 15".

Det finns en meny med subtitle track, sound track etc. Där finns video device eller något liknande. Välj den andra skärmen när du har båda inkopplade, så ska det bli fullskärm när du kör fornminne-f för fullscreen.

Min nyinköpta 2.16 GHz c2d MBP går som tåget på det trådlösa nätverket. Drog ner en torrent i 250 k/s igår på min roomies Linksys router. (Det är nog nästan den teoretiska maxhastigheten för hans uppkoppling.

Den ser också fler nätverk än mig gamla iBook G4 1.2GHz.

XP ser hårddisken. Du kan eventuellt vara tvungen att boota om datorn för att det ska funka riktigt, dock.