Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Eindpeng

Eindpeng

Medlem
  • Plats Alingsås
  • Registrerad 2004-12-25
  • Senast aktiv 2009-08-19
  • Antal inlägg 457

Foruminlägg

De senaste inläggen Eindpeng har skrivit i forumet.

Hej!

Det var ett par år sedan jag var här sist, och lite har ju förändrats. Är jag helt dum i huvudet eller vart tusan ändrar jag min avatar?:"> Den jag har nu är tämligen inaktuell...

Hej!

Detta har säkert varit uppe förut, men jag vet inte riktigt vad jag skall söka på. Nåväl.
Jag har en vit MacBook med OSX Leopard. I finder finns ju en lista "delat" med datorer i nätverket. Detta är ju jättefint när de syns, men dessvärre gör dem inte alltid det, utan jag får använda mig av cmd+k samt IP för att komma in på en dator.

Min fråga är, finns det nåt sätt att uppdatera listan till vänster så jag kan få se datorer i nätverket?

Tack på förhand
Johan

Mig veterligen är det litiumjonbatteri i touch, så ladda hur du vill hit och dit, hur som helst. Det har ingen betydelse för batteriets livslängd. Se dock till att inte ladda ur det helt för ofta.

Du ställer ipoden i den, så den bkir som en skärm typ.

Måste man inte sätta den på "Hantera musik och videos manuellt" också?

Jag laddar med min G4-laddare. Inga konstigheter.

Aha! Bara ta fram skivan då alltså.

Jag kan slänga saker i undermappar till rooten, men försöker jag ta bort nåt ur Macintosh HD får jag detta bekymmer. Jag kan inte heller skapa mappar direkt i Macintosh HD. :/

Adminrutan under Konton är inte ikryssad :/ Och nej det är ingen viktig mapp. En helt vanlig mapp.

Har börjat gå på problem med min MacBook. När jag försöker flytta en mapp till papperskorgen kommer det upp en ruta som kräver admins namn och lösen. Det framgår även att admin är första användaren på datorn. Efter som jag bara har en användare "JOHAN LINDBERG" på datorn skriver jag JOHAN LINDBERG som namn och lösenordet till det kontot som lösen. Då kommer det dock upp ett meddelande som det står "Försök igen". Detta retar gallfeber på mig! Någon som har nåt tips?

Lockvara. Max en per kund och erbjudandet räcker till 27 nov. Men komplett.se är jävligt pålitliga så det är bara att slå till! Jag ahr dock redan en inhandlad för 3800 på apple, haha.

Tycker definitivt inte den är för stor, bara 8mm tjock! Något bredare än min k810i.

Kan inte annat än hålla med. Otrolig spelare. Jailbreakar du den har du dessutom i princip en handdator. Otroligt kompetent grej.

Funkade direkt, gick otroligt smidigt. Tog max 1 minut. Har installerat lite apps och ipoden har helt plötsligt blivit rena handdatorn!