Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Login_Here

Login_Here

Medlem
  • Registrerad 2004-12-25
  • Senast aktiv 2007-02-15
  • Antal inlägg 121

Foruminlägg

De senaste inläggen Login_Here har skrivit i forumet.

Man kan ju bara lägga in ett program som YamiPod (eller något annat tredjepartsprogram som inte behöver installeras) i iPoden, sen så är det bara att koppla in iPoden (måste köra i hårddiskläge dock (vilket man alltid gör om man kör med manuell synkning)), dra över de filer man vill lägga in i iPoden.
Sedan om man formaterar sin hemdator och vill föra över låtar från iPoden till datorn igen så finns det relativt många tredjepartsprogram som klarar det, Anapod, EphPod (verkar dock inte blivit uppdaterat på ett tag så jag tror inte att det stöder databasändringarna från senaste uppdateringen) och YamiPod, finns säkert något program jag missat också.

Man kanske vill tömma sin iPod utan utan att göra en återställning... Eller något annat.
Själv föredrar jag i alla fall manuell bara för att jag har mer musik på datorn (och i mitt iTunesbibliotek) än min iPod får plats med.

Om du kör med manuell synkning i iTunes och sedan byter till automatiskt så kommer den att ta bort alla låter som inte ligger i ditt bibliotek.

Här hittade jag det, klicka bara på den iPod du vill beställa i menyn till vänster, så får du se priser och allt sånt, om du sedan klickar på 'Välj' så kommer du till sidan där du får välja gravyr.
Om länken ovan inte fungerar så kan du bara gå till http://www.apple.com/se/ och klicka på 'Store'.

Eftersom det står "Lasergravyr utan kostnad" på sidan där man beställer så skulle jag gissa att det är gratis.

Läs igenom den här texten, om inget av det som står där hjälper så måste du skicka in den till Apple för att det lär vara något problem med hårddisken.

Ursprungligen av skummis:

det är min bror som är inne på spanska men ja tror de står direkt översatt att "jag är ingen flaska med mineralvatten"....

Jao, men min gissning var nära nog för att vara sommarlov

Visst står det "Jag har ingen flaska med mineralvatten"?

Eftersom den är PC-formaterad så borde det gå.

Köp en laptop (om du inte redan har en), stoppa den i en ryggsäck, koppla in hörlurar i hörlursporten på laptopen och börja spela musik! Så enkelt är det

Kanske, verkar som att jag har USB 2.0-portar i min dator, men jag får likadan fart som USB 1.1 och den laddar spelaren...

Skulle också kunna ha något att göra med att din vän inte installerade CVS-versionen av Podzilla (den enda version som för tillfället stöder 4G-iPods).

Läs igenom den här texten och se om något av det hjälper, om inget av det fungerar (vilket det säkert inte gör med tanke på att du inte ens får upp den i datorn) så måste du nog skicka in den till apple.

Ursprungligen av erik:

därför skulle min gissning vara att det är kopior som teknikmagasinet håller i lager.

Kan ju vara därför den var så billig, rätt många eller i alla fall en del av de saker de säljer på Teknikmagasinet verkar vara rätt dyra (alltså dyrare än många andra affärer säljer samma saker för).

Skulle ju vara väldigt konstigt att det var något med hårdvaran eftersom du kan ändra volymen då hold är på... Men om det inte fungerar att uppdatera iPoden så kan du ju försöka resetta den.