Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
andem038

andem038

Medlem
  • Registrerad 2004-12-17
  • Senast aktiv 2009-08-05
  • Antal inlägg 90

Foruminlägg

De senaste inläggen andem038 har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Jeppe_E:

Nej, jag betalar 98 kr per månad och då ingår tillräcklig surf till mig. Luren kostade 5900 kr. Hos telenor kostar luren också 5900 kr men 300kr per månad. Inte något som jag utnyttjar och därav mitt val.

3600 kostar den väl? 150*24

Vad är det för abb hos telia som kostar 98kr?

Ursäktar frågorna, men jag har inte riktigt klurat ut vilket abb som passar mig bäst än.

Ursprungligen av Jeppe_E:

Nej, efter att ha varit mångårig kund hos Telenor så gick jag över till Telia, pga deras sätt att hantera min förhandsbokning av 3Gs. Jag fick mailet idag, vilket var för sent. If you snooze you loose

Så du betalar 378 i rena avgifter? Billigt?

Ursprungligen av Jeppe_E:

Telenor är billiga om man ringer och surfar hejdlöst mycket och då menar jag hejdlöst mycket.

Men för alla andra dödliga, som inte har telefonen limmad till örat och sover med den under kudden, så är i princip alla andra bättre

Hm, om du jämför med Telia, som tar 378 kr/mån + allt du ringer och sms:ar för så lär man väl komma upp i minst 550 kr (172 kr extra).

Är det något jag missat?

Jag var hos Telenor på kungsgatan idag. En trött och dåligt säljare, men han hade tabeller med de olika operatörerna med deras priser. Vad jag kunde läsa mig till så var Telenor billigast.

Eftersom mina räkningar ligger runt 400-500 kr idag, så tycker jag inte 399+150 verkar ett dåligt abbo hos telenor. Däremot är det täckning som oroar mig. Där är Telia bättre.

Om man inte bryr sig om 24 mån bindningstid, eller ett 400 kr/mån i en slags tele-sms-pott så är väl telenor bäst? 19 öre/min. Telia har 29 öre/min. Tre har 69öre/min.

Fan jobbigt att bestämma sig. Jag vill gärna köpa telefonen imorn.

Tack MaxxUS för installationsanvisningen. Jag fick det att funka efter några försök

Jag uppgraderade din installationsanvisning lite:
http://www.emperium.se/files/Jailbreak/Installation%20Jailbreak%201.1.2%20iPod%20Touch%20Windows.pdf
Hoppas du inte tar illa upp...
(Den är för windowsanvändare)

haha.. ja ni får väl vänta då.
jag använder min shh-tunnling för att remota min dator hemma. så itunes-streamingen är bara ett plus i kanten

Baron: Ja man går förbi proxyservrar. Nu blir det lite OT här men.. du behöver bitvise SSHD på "server"-datorn. och sen programmet tunnlier på klienten. sen behöver man öppna portar o leka lite. jag är ingen "hacker", men har fått lite hjälp att starta upp det, o sen har jag listat ut hur det funkar. o sen behöver du programmet som hicke nämner ovan.

Hicke: Tack för tipset. Jag har länge använt ssh-tunnel från jobbdatorn till hemmadatorn, och nu har jag lyckats med det du tipsade om. Riktigt nice!!

Jag har alltid haft "_Various Artists" och "_Soundtracks" högst upp. Nu ligger de sorterade vid "V" och "S". Sen ligger "2 pac" och "50 Hertz" längst ner. Jobbigt.
Jag har märkt att min musik hakar med. När jag leker med photoshop, eller laddar en sida i firefox. Det är mer jobbigt! Jag har XP.

pratade med homemedia i veckan. det bolag de köper hörlursuttag-delar ifrån har gått i konkurs, men han har ordnat ett nytt bolag. dock så ligger de o väntar i japan, så det skulle ta några veckor. han bad mig ringa igen om 2 veckor.

han verkar bra tycker jag.

Tack för tipset om homemedia. Hörelureuttaget började strula för någon dag sedan. Jag försökte hävda konsumtköplagen på applesupporten, eftersom jag saknar garantin. Men då måste jag bevisa på nått j*vla sätt att det är fabriksfel o inte jag som skadat den.
Nån som vet om något ställe i Sthlm som fixar, så jag slipper skicka den till Gbg?

Its all gone Pete Tong - soundtracket!
2 skivor i perfekt mix. 1:a skivan är lugn o bra. 2:an skivan är verkligen bra oxå. Låtarna är mixade så att nästkommande låt mixas in i den förgående.

Filmen är bäst med!

Efter att gått iPod-lös nu i nån månad är jag från och med nu en iPod-video-ägare.

Beställde den igår från apple.se, o fick den leverad till jobbet idag Perfekt!
(Från Holland till Sverige,Norrköping på 29H är ganska schysst)

Nu får jag hoppas att denna fungerar bättre än min gamla G4 - den som paja två gånger, men gjorde mitt liv glatt varje dag.

Över o ut
/empa

Det kan verkligen vara värt om iPoden krashar. Min har dött två gånger nu .. o då har fått ny utan att betala ett skvatt (förutom applecare).

så om du vill slippa problem utöver ett år så är det värt att köpa

Försöker lägga in via utforskaren. Det finns plats kvar. iTunes säger att det finns plats, o egenskaper på enheten säger att det finns plats...