Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ms22cn

ms22cn

Medlem
  • Registrerad 2004-11-16
  • Senast aktiv 2008-11-20
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen ms22cn har skrivit i forumet.

1

Jag fick mina sockor idag(igår?). Första intrycket är att de är riktigt coola. En så j-a onödig produkt egentligen, men vad gör man inte för att sticka ut ur mängden.
De sitter inte alls jättetight utan alldeles lagom runt iPod(20 g4).
Alla knappar funkar men, och det är ett ganska stort MEN: det går inte att bläddra i listor/justera volymen genom sockan!!!! Det är väl det enda negativa.
Färgerna är väldigt lysande(ngn undantagen), men det ser i alla fall jag som ett plus...
verkar vara hög kvalitet på resåren, så de inte blir a´la intersportstrumpor efter en vecka... Går nog utmärkt att tvätta i 40 grader, dock bör man nog inte tumla dem om man inte har en mini:)

Min favorit just nu är "Beloved" med VNV Nation. Har den i lite olika versioner, alla med grymt gutt sound.

Jag har haft min iPod sedan i fredags och i går tappade jag den på golvet i skolan..stora härliga repor över hela framsidan. Sedan tappade jag den igen idag: samma sak fler repor!!!
Undrar om Ipod är som en macka, dvs att den alltid landar med ovansidan neråt... Någon som har genomfört något vetenskapligt experiment på området eller ska man bli den förste???

Jag köpte dem!!! Jag är så förbannat lättlurad, eller är de bra??? Köpte dem så fort jag såg dem!!! Jag tänkte: Hurra!!! Nu slipper jag sy ihop svettisar!!!! jag lovar att så utförligt som möjligt testa "sockorna" och skriva lite om dem....hoppas leveransen går rasande fort...vi läses

1