Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Geertsen

Geertsen

Medlem
  • Registrerad 2004-11-06
  • Senast aktiv 2006-04-10
  • Antal inlägg 49

Foruminlägg

De senaste inläggen Geertsen har skrivit i forumet.

Vet ni om man kan kontakta apple (kundservice) via e-post? Skulle tänka mig att skicka iväg ett mail istället för att ringa nu.

Nu har min ipod kommit tillbaka (den tredje nu) men även denna är en gammal en. Nu orkar jag inte tjata på dem mer. Apples support är inte alls bra .

Edit: Upptäckte att skärmen var repig och att mittenknappen glappar . Det är ingen kvalitet på dem där refurbishpodsen från asien...

Jag ringde idag. Talade med någon i 20 minuter för att sedan, utan att ha kommit fram till något, bli skickad till kundtjänst. De visade sig ha stängt så jag får snällt ringa upp igen i morgon.

Visst har jag läst det där, men jag vore ju inte få en ipod som är äldre än den jag skickade in. Eller hur?

Jag fick en utbytesenhet bara för några dagar sedan då min ipod lät helt hemskt. På baksidan står det 2003 (den jag skickade inte var helt ny, 2004!) och Model No.:A1040 (vad jag vet är det dem gamla G3-poddarna?). På pappren jag fick står det att ipoden är en M9268B/A men på About står det M9268B. Är det någon som vet när M9268B egentligen är ifrån? Jag är orolig att jag fått någon gammal skit... Det är dessutom smuts i utgångarna uppe på ipoden! Någon som kan hjälpa till :/ ?

Den tappar ALLTID inställningen för klickljudet när den går i djupsömn. Det finns inget att göra åt det.

Ursprungligen av Pär:

Om man rippar låtar i microsofts whimp så är det lätt hänt att man får dom lokalt kopieringsskyddade.
Det är någon liten kryssruta man skall kryssa ur. Det är jättelätt säger alla win-Wperter, men man ser ofta att folk gör fel ändå (så det är väl kanske inte så jättelätt).

Det är lätt. I WMP väljer man menyn "Verktyg" -> "Alternativ..." -> fliken "Kopiera musik". Där avmarkerar man "Kopieringsskydda musik" (är av som standard). Om man absolut måste rippa låtar till ipod med WMP så kan man passa på att ändra formatet till mp3 när man ändå är vid den inställningen.

Bump Ingen respons? Jag kanske var lite trött när jag skrev det då :/.

Jag kom på en fin liten idé när jag såg den nystartade wikin om ipod som kallar sig för Wikipod. Idén är som såhär: Kan inte ipod.se starta en svensk wiki brevid forumet, det skulle ju vara hur bra som helst .
Jag såg sedan den här på Wikipedia när jag undersökte saken nogrannare, men det var ju inte speciellt mycket där inte. En helt ipodinriktad wiki på svenska om allt ipoddande är vad som behövs ! Vad tror ni?

offtopic: jag vet inte vilket forum som det här passade i så ursäkta mig om jag valde fel .

Ursprungligen av Stefan G:

Jag har precis köpt min Ipod 20 GB och har försökt installera den på min PC men den säger att Ipoden skall formateras och när jag gör det står den bara och loopar runt och gör aldrig det klart. Jag blir tokig av att inte komma igång. Vad skall jag göra?

Om det inte redan löst sig så starta om datorn och försök igen.

Bara för ett par dagar sedan så började min ipod också "skrammla" lite när man, tja, "vippar" den på höjden eller hur man nu skall förklara det. Samtidigt (jag upptäckte det i alla fall strax efter, vet inte om dem har något med varandra att göra) så försvann problemet jag hade med att det surrade i den högra kanalen när ipoden var inkopplad till en strömkälla.

Skaffa en ipod mini istället :rolleyes: .

Försök att uppdatera ditt BIOS med den senaste programvaran från tillverkaren. Den du har nu kanske har dåligt stöd för usb 2.0.

Jag undrar verkligen vilka funktioner dem skulle lägga till i en eventuell linux-dist till shuffle :rolleyes: .