Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
SalleNOS

SalleNOS

Medlem
  • Registrerad 2004-10-26
  • Senast aktiv 2005-11-01
  • Antal inlägg 29

Foruminlägg

De senaste inläggen SalleNOS har skrivit i forumet.

Ursprungligen av flato:

Hej.
Jag köpte min iPod i USA och den fungerade utmärkt fram tills nu. Helt plötsligt går det inte att stänga av den genom att hålla play/pause knappen nedtryckt. iPod:en reagerar jättelångsamt i menyn speciellt med select knappen och den vill inte längre spela vissa låtar eller byta. Den beter sig som en jätteseg hårdisk med virus, för den låser sig lite ibland.
Vad ska jag göra!!!! Jag köpte en till iPod till min lillebror, men den funkar utmärkt... vad har hänt med min iPod? Jag har laddat ur den och laddat den igen. Jag har återinställt fabriksinställningarna och uppdaterat den, men inget hjälper. HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!

Vore jäätesnällt om någon kunde tipsa mig...

Samma här, dock kan jag stänga av den med p/p. LILLseg i menyerna. Borde jag formatera om hela disken?
puss

Får ja fråga varför winamp media library plockar upp varenda liten mp3a (alla mina låtar har id3-taggar), men itunes glömmer bort 30GB bara sådär. Helt cepe

Allt lär väl finnas i manualen antar jag, men för säkerhets skull kan jag ju fråga alla ipod geeks här:) (no offence). Är det nåt ja måste tänka på innan ja kör igång, måste ja vänta på full laddning första gången, formatera disken, låt format osv..

Btw, det är en Ipod photo 30GB som lär komma på måndag eller tisdag.

Ursprungligen av simon1583:

men dom räknar inte med det. är väl inte så svårt att förstå att vi i sverige har högre moms? om folk slutar rösta på sossarna kanske du skulle kunna köpa din ipod 20gb några hundralappar billigare.

Det har knappast med sveriges moms att göra då övriga EU länder och norge har lika pris (om inte mer). Är det någon "europa" kvot jag inte känner till?

Ursprungligen av thurfjell:

På priserna i U.S.A. måste ni för det första lägga på 10% i amerikansk skatt, sedan svensk moms... Frakt?

Mja, dom betalar väl "californian tax", ligger väl på 6%. Sen att det skulle kosta mer att skicka till usa än till sverige är ju lite tveksamt, allt sköts väl i asien?

Ursprungligen av MsB:

Nej det är så... appel kan ju inte ändra priserna efter varje förändring i Valutakurserna :rolleyes:

Näe, men efter 1 år nu i princip samma $ pris så lär dom kunna sätta ett billigare pris.

2054:- (6,87x299)

Ursprungligen av thurfjell:

Med studentrabatt...?

Jo, det verkar som om dom har gjort något fel där, men dom har ju inte satt studentrabatt på de andra ipod produkterna...

Ursprungligen av pite_jacke:

Till 2775kr har de väl sänkt har jag för mig...
//Jakob

Skumt. Det står 2.755 inkl. moms på front sidan här. Men inte när man klickar på den.

Vad jag har sett av denna multimedia spelare så är den fullpackad med funktioner och dylikt, designen är ok, men är den bra nog för att kanske, men bara kanske, sätta en fot i marknaden och hota iPod? Kolla in själva.

m:robe

Ursprungligen av erik:

ser ut som en metallversion av såna där bags of joy... (snickers, bounty etc i miniformat) haha.
skulle nog bara sucka om jag såg någon med en sån där runt halsen. allvarligt

Haha, kanske jag som har sunkig smak (kommer iofs från samma stad som jensan), men den känns lite skön faktiskt om jag måste vara ärlig.

Får säga att denna Mp3 spelare är nog en av de vackraste spelarna jag sett på marknaden. Jämfört med shuffle så är denna överlägset vacker, men ipod mini och ipod? Kanske fått sig en konkurrent?

MPIO - FL300

Ursprungligen av Kristjan:

danke shön

När är den? Är väl då den förväntade Ipod Micro'n dyker upp.

Öhm har väl ingenting med mac att göra, men jag får panik snart. Måste köpa present till tjejen, vart fasiken får jag tag i en "Tommy Hilfiger - True Star" parfym? Tror d e beyoncé's märke eller nåt. Tacksam för svar