Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Korv_Med_Mos

Korv_Med_Mos

Medlem
  • Registrerad 2004-08-05
  • Senast aktiv 2006-05-31
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen Korv_Med_Mos har skrivit i forumet.

Tjena tjena allihopa.. Ni har säkert sätt heineken reklamen där en massa människor dansar runt i stan...
Iallafall, allmänt kännt är det att den är Teddybear STHLM's låt Cobrastyle som hörs i bakgrunden.. dessvärre så är den remixad så jag undrar är det någon som har en anning om vad remixen heter eller var man kan få tag i den..?

Ursprungligen av Archduk3:

Är redan postat. Men det är kul

//C

My bad..

Här ska ni får se hur man gör om sin iPod (nästan helt gratis) till en Shuffle
http://www.flickr.com/photos/mhusson/3253841

jag har nu gått å tänkt att köpa denna fina ryggsäck men till min förskräckelse ser jag att den går inte att använda med en iPod mini!!! :eek: eller?

Så jag undrar kan man fixa så att man på något kan använda en mini istället..??

Jo det är så att jag har ställt in iTunes på automatisk överförning/uppdatering av musik, så att jag även ska kunna använda den som hårddisk... :rolleyes:

Så min fråga blir.. När jag har mer än 4 gig musik i iTunes vad händer då vid överförningen? Kommer jag bli tvungen att ställa om till manuel-överförning till iPoden?

Är det någon som skulle kunna förklara detta fenomen för mejj??

Jaha, ehhrm.. :rolleyes: Tack så mycket för hjälpen då.. Jag går inte på John Bauer utan jag går på ABB Industrigymnasium..

Har precis fått en egen dator i skolan och dom hotade att man skulle bli avstängd i 2 veckor om man hade mp3 på datorn.. O tro mig, man klarar sig inte utan datorn på min skola..
Så jag undrar om det är någon som känner till något program som kan spela upp musiken som man har i minin medans man jobbar på datorn?? :rolleyes:

Min skeppades oxå idag.. Vi får väll se vem som får den först..

Jo det är så att jag åker bort några dagar och kommer inte ha möjlighet att kolla min mail.. Problemet är det att jag väntar på (förhoppningsvis) på mailet med leverans datumet..
Så min fråga vilken tid på dagen fick ni era??

Goda nyheter.. Jag har själv letat efter en dockstation och hittade hos inWarehouse.se..

http://www.inwarehouse.se/pb.asp?src=3&sku=e746655 Så det e bara å beställa

Ja du jag beställde precis samma saker som du fast mini mini var i guld och jag fick bara veta att det skulle levereras de 13.. O sen skrev du att det skulle ta 7 dagar till Uppsala..? Det låter lite skumt eftersom dom i supporten ska att det skulle ta 3 dagar för mejj att få den.. Å jag bor ju som sagt i Västerås..-- :eek:

Vad en extern Firewire lösning?? De allra flesta nya datoreer har ju som bekant en Firewire enhet.. Men de gammla datorerna har ju inte det så jag letade efter en extern Firwire enhet.. alltså inget kort som sitter inne i själva dator utan en aparat som jag kan koppla till datorn.. ..

.ram vilket filformat är det.. Är det real-audio så har jag ett program som kan konvertera till typ alla filformat utom AAC..

Okej :rolleyes: Så jag sk alltså skita i å köpa en extern Firewire enhet.. Låter ju ekonomiskt.. Men då får jag väll tacka för alla svaren..!

Jag skulle nog vänta och se till Apple Expo i Paris.. Då får man se den nya iMac..
Om man inte läst om den gammla versionen så ser man att det är den perfekta datorn... Och med tanke på att dom kommer att lansera en helt ny version tror jag iaf att en hel del kommer att bli väldigt sugna att byta..