Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
pangbulle

pangbulle

Medlem
  • Registrerad 2004-04-22
  • Senast aktiv 2005-06-06
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen pangbulle har skrivit i forumet.

Knasigt, varför skulle man vilja snabbt köpa en ipod på en flygplats när den inte ens har någon musik eller är uppladdad?

Aj då, det var inte billigt, knappast värt att fixa.. Jag får väl hållas med den här då tills det blir dags för en ny.

Jag har på något sätt lyckats slå sönder skärmen på min 3g ipod när den låg i ryggsäcken. Det är endast en liten del som fungerar, ca 1/4 på vänstra sidan. Jag hittar ingenting på apples hemsida om reparering av ipods, jag hittar heller inte något telefonnummer till dem (som inte kostar 500kr att ringa).
Finns det något nummer jag kan ringa, någon butik som fixar, eller har ni något annat tips på vad för alternativ jag har för att kunna spela låtar utan att behöva gissa mig fram?

Itrip drar massor av batteri, kassettadaptern, som fungerar utan problem i alla kassettbandspelare bara sladden kan komma ut någonstans, gör det inte och de har båda snarlik ljudkvalitet. Kassettadaptern är billigare, slipper krångel med frekvenser osv. Köp som sagt kassettadaptern från clas ohlson, teknikmagasinet eller nåt sånt.

Onödigaste ipoden hittills. Wtf ska man med titta-på-fotografier-funktionen till? Ofta man vill kolla på foton på en ipod?

Det vet jag inte, men ipod och ipod mini är väl rätt lika varandra så det borde ju funka. Testa.

Jag använder euPod volumeboost, det hittar du på www.espen.se.

Det är tydligen restriherat hur långt ett läsbart dokument får vara på ipoden, finns det något sätt att komma runt det förutom att dela upp textfilen?

Om man är ute och seglar några dagar och gärna vill lyssna på musik samtidigt (som jag) är det här en optimal lösning. Tråkigt att den är så dyr bara.

Bränsleceller i musikspelare skulle vara kanon om man inte har möjlighet att ladda den med elektricitet, eller vill spara på elen - som när man är ute och seglar till exempel. Man kan få tag på el nästan överallt, åtminstone så länge man har en cigarettändarladdare. Sen kommer vi ju in på miljövänligheten.. om några miljoner musikspelarägare skulle börja tanka dem med metanol istället för med el framtaget med hjälp av tex kol och olja, skulle det nog bli stor skillnad.

Jag skulle bli förvånad om det är en problemskapande stor skillnad.

Det optimala är såklart att ha en ipod med mycket utrymme för resor och andra tillfällen då man lätt vill ha all (eller det mesta av sin) musik med sig och en mini till vardags i skolan etc då man kan ha begränsat utrymme i fickorna, men vem har råd med det. En 15gb är självfallet bättre om man ganska smidigt vill kunna flytta andra filer än mp3 mellan datorer, men det varierar från person till person hur pass stor nytta man har av den fördelen.
4G, man vet aldrig vad det blir för mojäng... Ta det säkra före det osäkra.

Jag brukar bara lyssna på bussen till och från skolan till vardags, och det är mindre än en timme. Jag antar att det är många andra som gör likadant.

Det som finns på skivan är väl bara drivrutiner, som också finns att hitta på apples hemsida.