Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
NeoTech

NeoTech

Medlem
  • Sysselsättning En snäll *nix user.
  • Registrerad 2003-10-06
  • Senast aktiv 2007-04-16
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen NeoTech har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Poddjob:

Är någon av dina 8 andra ett par Porta Pro? Hur är de i jämförelse?

Jag har ett par PX250 Sennheiser och haft ett par Porta Pro och jag upplevde Kosslurarna som mjukare och lite fläskigare i basen medans Sennheiserlurarna var lite vassare och gick högre. De vore ju intressanta om de slår Portorna.

Suck, men mest av allt önskar jag att man kunde ha sina HD600 till iPoden...

Jo har ett par portpro lurar med, men upplever att sennheisern har en ljudbild som lämpar sig bättre för.. vad ska man säga "allmänna" daglig bruket.. kanske mycket för att man hör ljudet mkt bra på riktigt låga volymer med.. men även det för att om man vill överrösta kärringarna babbel i ica kön så går det med.

HD600 lurarna borde inte va nåra problem o köra till ipoden.. kompisen har ett par såna o vi körde dom i min pod utan bekymmer.. (notera jag låst upp volym spärren i podden som finns i svenska poddar).

Kan inte säga att jag upplever dom minus som har sagt här, jag har haft mina PX-100 i ett par månader nu.. Jag har för vana att alltid spela på låg volym då jag ogärna vill bli överkörd.. jag har däremot upplevt att även på låga volymer så kan lurarna göra en lite döv för bilar, cyklister o annat som e farligt utomhus..
Diskanten e tvärtom väldetaljerad om man ställer in sin equalizer så dom passar lurarnas egenskaper, mellanregister o bas följer upp på ett bra sätt, utan att ta överhand på ljudbilden i det stora hela..

Av mina runt 8 hörlurs par så e det PX-100 jag använder mest..

finns på macoteket t.om.

Ogg är iofs ett nörd format, mest för det just är openSource... men det e fortf. ljudmässigt kontra storlek överlägset AAC och MP3, det går inte att komma ifrån, men sen ere jevligt cpu krävande.. vilket är lite av en nackdel..

Det är väl vad man gör det till, har man lagligt rippade mp3 på sin pod så ere jue inte ett piratverktyg.. Med recovery innebär jue inte att man piratkopierar liksom? utan att man synchar upp sin mac efter en krasch snarare.

1