Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
snuffzan

snuffzan

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2003-04-25
  • Senast aktiv 2010-10-27
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen snuffzan har skrivit i forumet.

1

jag hade samma problem och förstod absolut inte vad som var fel. men jag såg att när cmyk-värdet var 0,0,0,100 så blev det grått i pdf. se till att det alltid är 100,100,100,100 det funkar för mej.

hej alla!

jag har en kompis dator här, en mac book 17". det är allt jag vet. han försökte installera leopard på den, men efter att installationen gjordes, fastnade datorn i inställningsassistenten. varje gång man genomfört den, börjar den om.

jag har försökt att installera tidigare versioner av osx men jag får bara upp inställningsassistenten som var när leopard installerades. även fast den skivan inte sitter i längre. båda är originalskivor.

jag har kört disk utility och reparerat allt, genom att starta upp den som firewirehd och lga från min dtor. har också försökt att starta upp i single user mode för att köra checks, men datorn vägrar.

jag har testat att köra datorn utan batteri och kablar, jag har svurit åt den och försökt med snälla ord. men den vill inte och nu har jag slut på idéer.

jag har tagit backup på allt...

vad göra??

nej jag försöker inte spara en ps. jag vill exportera till en pdf. det ovan är vad jag får för kommentar när jag väljer att spara som pdf...

det går inte att välja att spara som pdf. den säger att "pdf and postscript is not supported"...

tack! men jag kan inte göra pdfer därifrån, vilket är det jag behöver. :/

jag kör CS3 och den finns inte att välja där. :/

hej alla.
jag har ett dokument i indesign som består av 16 sidor. jag ska skicka det till tryckeriet och de vill ha föskjutna sidor. jag har letat överallt men hittar inte var man ställer in det. känns som att det kommer bli riktigt fel om jag försöker flytta om sidorna själv. nån som vet hur man gör?

tack!

doa.
jättekul att packa upp sprillans nya mac book pron och få lämna in den dagen efter... :/

min ibook gick sönder och jag skickade in den på lagning till apple. nrä jag fick tillbaka den kände inte ipoden igen datorn. nu vill jag installera om ipoden så jag kan använda den med ibooken. hu r gör man? :/
jag vill även installera osx på den så jag kan boota upp från den. hur funkar det då? kan man använda ipoden som vanligt då vad det gäller att lyssna på musik osv?

1