Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
thistle

thistle

Medlem
  • Sysselsättning snart
  • Registrerad 2003-03-18
  • Senast aktiv 2008-05-11
  • Antal inlägg 172

Foruminlägg

De senaste inläggen thistle har skrivit i forumet.

Jag har en extrem bugg som jag nyss upptäckte (kanske har pratats om här tidigare isåfal ursäkta upprepningen).

I Illustrator CS 2 (ej crackad eller liknande) fungerar INGA kortkommandon, inte ens commando+w för att stänga fönster eller commando+s för att spara. Inget.
Man märker genast hur värdelöst programmet blir utan det. Någon som har samma problem?

Ursprungligen av acke:

Säkert något skräp som ligger kvar sedan gammalt. Har du kollat vad som startas upp när datorn går igång? Det är något problem med Java 5.0.
En fråga hur installerade du Mac OS X 10.5? Uppdatering eller arkivera och installera?

ska hem och göra en arkivera och installera nu men än så länge bara en uppdatering tyvärr. Som du säger säkert nåt gammalt skräp men jag har stängt av alla startobjekt och det är inga program igång när rutan kommer...

Verkar som många har rapporterat att en enkel uppdatering inte är att föredra, men så har det väl alltid varit.

Jag gjorde även misstaget att dra 800 typsnitt till Typsnittsboken som satte igång att kopiera (2ggr om dessutom för det var inte helt tydligt att den hade börjat importera så jag gjorde det igång (smart)). Helt plötsligt hade jag 4000 typsnitt i mitt bibliotek... Har tagit bort dom nu men Typsnittsboken funkar inte längre.

Jag får fortfarande denna ruta vid start...försvinner inte om jag trycker på "Quit" och det är inte något startprogram som inte funkar för nu har jag stängt av alla.

Jag blir dock av med den när jag loggar ut och in igen. Ska göra en clean install i veckan men det känns inte helt lockande. Sitter på en 1,67 ghz powerbook

Jag starta om så blev jag av med det problemet...

...men fick genast ett nytt! Den här rutan dyker upp och kommer bara tillbaka om jag trycker på Quit. Inget annat program än finder är igång...

Uppdate:
misstänker att detta hade med FMenu (facebook plugin) att göra. Den funkar i vilket fall inte på Leopard.

Senast redigerat 2007-10-27 08:49

Jag har en enorm bugg! Jag kan inte slänga något utan att den här rutan dyker upp (liknande ruta som om jag skulle ta bort något från en server men detta är min egen interna hårddisk). Ofta går det inte att radera något ändå.

Jag trodde först det hade med indexeringen att göra men det är lika dant nu när indexeringen är klar. HJÄLP!

så..uppgraderas. första kritiska frågan:

när jag försöker flytta något till papperskorgen manuellt eller via kommand delete så säger den "objektet kommer tas bort direkt bla bla" som den säger om man ska ta bort nåt från en server. den fyttas alltså inte till papperskorgen! kan inte dra nåt dit heller. o vissa saker går inte o ta bort alls...

har detta att göra med att spotlight-indexeringen håller på eller är det en monumental bugg?

Väldigt bra, stort tack!!

Hej jag har en undring angående utvik i indesign,
jag gör en bok där det i mitten ska vara utvik på en sida åt varje håll och vill visa detta i originalet. Alltså jag vill lägga 4 sidor i bredd istället för 2 mitt i boken. Hur gör jag detta? Jag kan hålla ihop uppslag och lägga dom som bilden visar men inte få dom på samma rad.
Går detta att göra?

Väldigt tacksam för hjälp!

Hade inga DNSer i min Airport Express inställning tidigare så det kanske var the shit, ingen riktig koll på om det hjälp än men men....

aah shit underbart tack ska testa när jag kommer hem
(och klaga igen om det inte går)
tills dess: TACK!!

Nu väntar man bara på samma uppdatering för Googles Picasa-Plugin...

Hej,
jag har ett enormt märkligt problem. Mitt internet är extremt segt när jag surfar med Firefox eller Safari, många sidor hinner inte ens läsas in.
MEN, jag kan ladda hem saker via DC eller BitTorrent i hastigheter upp till 900k/sek, hur kan detta gå ihop?
Det enda som hänt sen detta började inträffa (det är inte alltid så) är att jag installerat iPhoto 08, men det känns ytterst märkligt om den skulle vara boven i dramat.
Någon som vet vad det kan vara?

Tack tack igen!

Heh ja det lär väl finnas ett antal amerikanska företag med örnar i logon,

tack!

ah tack! googlade på det lite innan men det är lite för okända logotyper (och ornitologiska föreningen lite för självklar, anledningen är att jag ska dissa en logo med en fågel och behöver visa hur många som använder det redan)

tack igen!