Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mats H.

Mats H.

Medlem
  • Registrerad 2004-09-11
  • Senast aktiv 2007-02-07
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Mats H. har skrivit i forumet.

1

Hej,
Undrar om någon kan hjälpa mig med ett skäligt pris på en mycket använd men fullt fungerande Power Mac G4, 867 Mhz (MDD) med 1,25 GB internminne och 200 GB hårddisk? Tack!

Mats H.

Hej,
Jag har problem. Har kört OSX 10.3 Panther framgångsrikt på min Powerbook G3 Firewire 400 MHZ i ca. ett år nu, men blev sugen på att installera Tigern. Jag har kollat överallt och enligt specifikationerna skall det vara fullt möjligt. Har också kollat om det finns någon ny Firmwareuppdatering tillgänglig men inte hittat någon. Installationen fortlöper finfint och så startar datorn om. Men den hittar inget system, uppenbarligen. Istället dyker en gråfärgad "parkeringsförbudsskylt"-symbol (rund ring med ett diagonalt streck igenom) upp på skärmen och det lilla hjulet bara snurrar på under "P-förbuds"-symbolen. Finns det någon därute som vet vad detta beror på och vad jag skall göra för att lyckas med Tiger-installationen? Jag har 320 MB internminne och 15 GB ledigt på hårddisken just nu. Tack för hjälpen på förhand!

Hälsningar

Mats H.

mats.h.ljungberg@natverkstan.net

Hej vMicke!
Varför kör du XPostFacto i en Powerbook G3? Jag kör 10.3.5 i en likadan maskin och har inga som helst problem. Kan det vara XPostFacto som ställer till det? Lycka till!

Hälsningar Mats H. (på Medieverkstäderna du vet).

Svara helst på min epostadress: mats.h.ljungberg@natverkstan.net

1