Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sleepncreate

sleepncreate

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2004-09-07
  • Senast aktiv 2009-03-13
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen sleepncreate har skrivit i forumet.

1

// testade med det, fortfarande samma sak. misstanker att harddisken rykt. jaja, inget annat att gora an att kila ivag och forsoka fa den reparerad.

var dar idag och fick reda pa att det antagligen ar moderkortet som rykt eller grafikkortet. bra jobbat apple! koper man en dator sa tycker iaf jag att den ska halla i mer an ett och halvt ar vid vanlig "kontors" anvandning.

Senast redigerat 2004-11-24 20:54

Nar jag skulle stanga av min PB 17" igar kvall markte jag att flakten i den gick pa hogsta hastighet. Detta trots att jag inte hade nagot program igang samt att skarmen var avstangd sedan nagon timme. Nar jag iaf ska stanga av den marker jag att skarmen inte svarar langre. Inga snabbkommandon funkar for avstangning sa till slut blir jag tvungen att stanga ner den med powerknappen.

Efter detta ar datorn stendod. Nar jag satter pa den sa har man att cd-romen gar igang, men inget mer. Testat att tomma pram och nvram minnet pa den samt aterstalla pmu:n. Utan resultat. Sa nu vadjar jag om hjalp. Ska jag ta in den till apple store har i London och kolla med dem eller finns det nagot jag kan gora innan som kanske kan fa igang den igen?

(och Ja, batteriet ar fulladdat och den har tillgang till strom genom natadaptern)

Hemskt tacksam for svar
/Erik

Stod och lekte med en 30" har i London for nagon helg sedan. Det ar som de flesta skriver och sager; Den ar for stor.
Bildomfanget ar helt fantastiskt men faktum ar att om man sitter framfor den som vid en vanlig skarm sa "missar" man det som ligger langst ute pa kanterna. Antar att detta ar en vanesak, men da tycker jag man tjanar mer pa att kora pa 20" eller 23". Sedan kanns den valdigt klumpig for att vara en tft skarm. Men men, vill man ha en penisforlangare sa...

1