Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Olle Strandman
  • Registrerad 2001-05-16
  • Senast aktiv 2006-10-27
  • Antal inlägg 131

Foruminlägg

De senaste inläggen Olle Strandman har skrivit i forumet.

Tycker det låter lite som Ragnarök Online som just är ett mmorpg i vikingastil med manga-chibi karaktärer.

screenshot

tyvärr inte till mac...

Blizzard har många utvecklarteam lixom. Ghost utvecklas för det mesta av Nihhilistic software. Blizzard north som har skapat Diablo spelen och teamet bakom Warcraft 3 jobbar just nu med andra projekt. Förhoppningsvis är Starcraft 2 med någonstans.

Citat:

Skapades ursprungligen av: Lukas:
Lite notis, Halo kodades urpsrungligen för Mac och PC inte för hopkoket Xbox. Det innebär att det i kodbasen finns "PC" anpassad och optimerad kod vilket torde göra skillnaden mindre. Halo är mao inte skapat efter Xbox spec (och tokpressat) utan skapat efter Mac och PC modell 2000/1 (om man gissar lite). Frågan är mer om M$ kommer låta det släppas alls.

*suck* :rolleyes:

Xbox versionen av Halo är inte bara en ren portning utan en helt omskriven motor som använder allt vad xbox har att erbjuda när det gäller grafik och ljud (typ Dolby 5.1 surround ljud, Bumpmapping och pixelshaders). Orginal Mac/PC koden har inte rörts på nästan 2 år och det bungie sysslar med nu är att porta Xbox versionen till PC samtidigt som Peter Tamte´s Bold jobbar på Mac porten.

Bungie fungerar som en HELT självständig utvecklings studio inom Microsoft och bestämmer själva över vilka plattformar de ska släppa sina spel till och när. Faktum är att alla deras servrar kör Linux och mycket utvecklingsarbete görs på Macar.

Bungie la just upp en sida där de försöker döda de flesta rykten som cirkulerar om Halo. läs den

[ 18 Mars 2002: Meddelandet ändrat av: Xtra ]

Snarare tecken på dåliga webmasters... Halo kommer defenitivt till mac . Ureal 2 är inte annonserat än men man kan nog va ganska säker på att det kommer till mac det me.

Man kan ju spela offline...

Jag säger att Xbox är den bästa spelkonsollen om man ser till prestanda... men den är också dyrast och är M$... Den har dock INTE windows i sig.

Monkey Island 1 & 2 finns... inte trean dock... *snyft* Men Lucasarts gjorde en he del roliga äventyrspel med deras SCUMM motor till mac... exempel är Indiana jones And the Fate of atlantis.. Maniac mansion 2, Dig och Full throttle...

Citat:

Skapades ursprungligen av: Jon Adolfsson:
http://www.eurogamer.net/news.php?id=6410

Halo kommer till Mac! Bekräftat. Äntligen vet vi... nu kan vi gå vidare i livet och spekulera i när.

woaw.... big news
:rolleyes: alex.confirm.mov
kolla filmen... från 19 jul 2000....inget har förändrats sen dess

angående halo... nyligen sa Bungies ljud kille Marty detta i en intervju

Citat:

As a matter of fact, this is true, Bill Gates visited Bungie, came into my studio, sat down and asked me how I made music and looked around and said "Well, why are there only Macintoshes here?" and I said "Well, Bill - hey, Macs still has the best stuff for making sound and music *laugh*."

hehe...

Angende Xbox.
Nej det kommer inte komma nån mus till xbox. Iallafall inte officiellt... För det har M$ förbjudit.

De du läst var isåfall antagligen "a couple of months later" vilket kan betyda vad som helst... dessutom har så mycket hänt sen dess så inget de sa då är särskilt aktuellt... Eftersom bungie inte börjat på portningarna så vill de inte heller säga nåt om några release dates heller. Troligen är det också så att Peter Tamtes (f.d bungie anställd) "Bold" kommer porta mac versionen.

Om man vill uppdatera sina kunskaper om Halo kan man läsa FAQen på halo.bungie.org

Den är väluppdaterad fast vissa saker är inte riktigt rätt ändå...

[ 07-10-2001: Meddelandet ändrat av: Xtra ]

Den mac/pc build de skulle kunna ha kvar är isåfall ungefär 1 år gammal och långt ifrån färdig... Sen dess har hela spelet skrivits om helt för att använda sig av nyare teknologier i Xbox... Och efter xbox halo har släppts och utvecklarna har sovit i några veckor så ska bungie porta xboxhalo till mac och pc, då med extra features, multiplayer mm...

sådeså