Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
bruksarn

bruksarn

Medlem
  • Plats Hudiksvall
  • Registrerad 2004-09-05
  • Senast aktiv 2015-02-08
  • Antal inlägg 1113

Foruminlägg

De senaste inläggen bruksarn har skrivit i forumet.

Nu märker jag att det är samma fenomen på 99mac. Trots att listan över autofyll inte har nån text om 99mac får jag ingen fråga om jag vill spara lösenord och användarnamn...

Ps.

Även för 99mac sparar opera lösenordet.

Lyckas inte få Safari att spara lösenordet på mitt nya okbanks-konto. Banken dyker inte heller opp i listan för autofyll användarnamn och lösenord. Funkar i Opera men inte i Safari som sagt.

Nån bugg i Safari eller vet nån hur man kommer runt det här?

Hur i glödheta stoppar man uppdateringen av top sites? Man kan ju iofs lägga till sidor manuellt, men tycker ofta att sidorna verkar dyka opp mer eller mindre slumpartat, kanske efter historiken och genvägarna. Skulle vilja ha det att funka som i Opera där man lägger till det man vill ha...

Lansering hit å dit. Men hur är den i användning? vilka program funkar? Kan man flytta filer till och från paden utan problem? Kan man plugga in en USB-sticka eller HD och den dyker upp som en diskenhet? Kan man lägga filer på skrivbordet och öppna dom öht?

>console var det ja. Tackar så mycket.

Hur loggar man in för att starta macen med kommandorad utan os x igång? inte cmd+s alltså, utan från inloggningsfönstret.

Hur ska man egentligen få till sökning med eller-villkor? Har testat med | efter tips på nätet men det verkar inte fungera.

Råkade ut för det för någon vecka sen, musen var borta för att sen helt plötsligt fungera igen efter några dagar.
Sen i kväll försvann både tangentbord och mus, blåtand gick inte att komma åt vare sig i inställningarna eller listningen av maskinvaran. Fick tvångsavsluta både inställningar och "denna mac". Sen hängde sej omstarten så jag fick "nödstoppa" för att få till en omstart. Tycks vara nåt vajsing med uppstarten efter vila, bägge gångerna har det slutat att fungera efter vila.

Har en DW 4.2 med mac os 10.5.7 men det går inte att starta med DvD:n. Kräver nya iMacarna 10.6 för att kunna starta?

Funkade några dagar, sen ingen kontakt med datorn, den gröna lysdioden på undersidan blinkar med två snabba blink, uppehåll osv. Inget felmeddelande om slut på batteriet, däremot klagar datorn över att den inte hittar musen. Vad kan ha hänt?

Det sägs att den fanns några timmar på Teliabutiken hemma i byhåla. Sen försvann den och har lyckats hålla sej borta. Frågar man verkar man inte veta alls när den kan tänkas dyka upp igen. Har Apple nåt problem med tillverkningen? Har man ingen aning om att den är eftertraktad och därför se till att fixa en rejäl hög till lanseringen? Är det nåt marknadsjippo att ha brist på lurar för att trissa hypen ytterligare?
Men som sagt, har nån sett till nån 3gs på sistone?

Har försökt att få Tele2 mail att fungera i mail, men trots hjälp från support funkar det ej. Kan vare sej skicka eller ta hem posten, men det kommer inga felmeddelanden.

Finns det ingen möjlighet att använda Smileys i SmS?

Men hur har medlemsutvecklingen varit här? När jag gick med här 2004 har jag för mej att det var mycket färre medlemmar.

Tycks inte vara nån 40sekunders-gräns för ringsignaler importerade med iToner.