Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
stibba

stibba

Medlem
  • Registrerad 2004-08-04
  • Senast aktiv 2015-04-09
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen stibba har skrivit i forumet.

1

iPhone 6 är rejält billigare i Japan än hemma, men funkar den i Sverige? När jag googlar får jag lite olika bud, är det någon här som säkert vet? Tacksam i Tokyo!

Det hjälper inte! Garageband startar står det ett bra tag sedan har"Garageband oväntat avslutats" eller något ditåt!

Stibba

Problemet är följande: Två utmärkta program från Native Instruments, FM7 och Elektrik piano kräver att min hårddisk heter harddisc eller åtminstonde något utan åäö. Men när jag döpt om den vill inte Garageband atarta förään jag ändrar tillbaka!!! Finns det någon lösning på detta?

Har äntligen skaffat mig tillräckligt mycket dator för att kunna testa Garageband. Nu undrar jag: Hos Apple finns en lista på USB midi-klaviaturer som är kompatibla med G-band. Betyder det att man måsta ha en av dessa eller bara att systemet innehåller drivrutiner så att macen känner igen dessa direkt?
Vill någon rekomendera någon klaviatur så är jag tacksam för det också.

Har utan större problem anslutet en PC och min iMac till ett Netgear trådlöst nätverk. När jag nu skall koppla på min flång nya Powerbook 12" vill den inte. "Airport har en egentilldelad IP-adress och kan kanske inte ansluta till internet" Och hur ändrar jag det? Den visar för övrigt att airport är anslutet till Netgear. Tacksam för hjälp!

När jag läser inlägg på webben angående maskinkrav för Garageband blir jag förvirrad. Vad är viktigast: processorhast, ram-minne, hårddiskhast, cacheminne eller annat. Jag förstår att allt spelar roll men vad är viktigast. Duger tex en p-book G4 550 MHz, 768Mb RAM?

1