Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
willread

willread

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2004-03-11
  • Senast aktiv 2010-08-10
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen willread har skrivit i forumet.

1

Sheepshaver kände jag inte till, tack för tipset. Hade hoppats någon kände till en extern disc drive för nyare Macar som kunde läsa 800k-disketter men det finns nog inte. Då hade jag sluppit projektet att rigga upp en gammal Mac med allt vad det innebär (i synnerhet eftersom jag inte har någon liggande i källaren).

Tejpa igen hålet...hade inte det med skrivskydd att göra? Minst 10 år sen för mig också, men detta är väl sajten för Macgeekar

Hade för mig att PC-datorer inte klarade av just 800k-Macdisketter...

Jag har en bunt gamla disketter, 800k eller SD, som jag behöver överföra information från (Wordfiler). Jag har en extern diskläsare till min MacBook Pro, men den kan bara läsa HD-disketter.

Vad göra?

[QUOTE="Martin Belak"]jag skulle föreslå att du kikar närmare på Treo 600.
http://web.palmone.com/products/communicators/treo600_overview.jhtml.

Den har penna, tangentbord, och fungerar enligt Apple fint med iSync. Storleksmässigt vet jag inte exakt hur den förhåller sig till P900, men jag tror inte det ska skilja mycket.

Tack för tipset, Martin. Har sett denna och den stupar tyvärr på storlekskriteriet.

En gammal fråga jag återuppväcker fast med morot...

Jag är ute efter en telefon som funkar bra med mac och som också kan ersätta handdatorn. Har bara sett SonyEricssons P900 hittills. Finns andra alternativ (läs mindre i storlek) men som ändå har en skärmpenna (absolut krav eftersom jag skriver i kalendern hela tiden)?

Vid förslag som leder till köp bjuder jag förste förslagställaren på en t-shirt med världsförbättrarmotiv!

Ursprungligen av henrrrik:

De funkar inte med iSync. Inte ännu iallfall. Om jag skulle shoppa PDA-lur skulle jag nog vänta in Motorola A1000. Ska komma Q4 2004 sägs det.

Har Motorola A1000 stylus?

Tack för tipsen! Inte dumma alternativ men fortfarande något för stora (lika stora som P900 ung.) fast man får väl 3G med Motorolan. Verkar som jag får vänta lite så att en mindre modell kommer på marknaden.

Jag är ute efter en telefon som funkar bra med mac och som också kan ersätta handdatorn. Har bara sett SonyEricssons P900 hittills. Finns andra alternativ (gärna mindre i storlek) men som ändå har en skärmpenna (absolut krav eftersom jag skriver i kalendern hela tiden)?

1