Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ryberg

Ryberg

Medlem
  • Registrerad 2004-01-08
  • Senast aktiv 2011-12-13
  • Antal inlägg 68

Foruminlägg

De senaste inläggen Ryberg har skrivit i forumet.

Jag medger Svensson-missen. Tack för all info. Nu funkar det. Äntligen efter 10 timmars obetalt pyssel. Det visade sig att skrivaren hade ett fast IP nummer som en in-kille satt den på. Fick hitta default lösen till skrivaren och ange Apples. Nu ska här skrivas ut för brinnande livet.

Nähä, tack för tips men det funkar inte. Jag har angett fast ip med nätverkskabel. Samma som jag använt innan med samma drivrutiver. Funkat jättebra med både macar och PC i den förra Netgear routern innan men nu när jag bytte den mot TimeCapsule går det inte. Ska jag göra några speciella inställningar i TC med airportverktyget månne?

Jag provade att koppla in med nätverkskabel först som den var kopplad innan i den gamla routern men det gick inte. Kontaktade butiken och fick då som svar att jag skulle använda usb kabel med time capsule. Inget funkar. Suck.

Jajamensan. Gjort det på alla PC klienter. Dom hittar skrivaren och installerar enligt Bonjour men det kommer ingen utskrift. Bara ett gult utropstecken på skrivarikonen i kontrollpanelen och att den behöver felsökas men att den inte hittar något fel.

Jag har köpt en Time Capsule till kontoret där vi sitter i en blandad mac/pc miljö med en OKI nätverksskrivare som jag nu kopplat in i Time Capsule med USB-kabel. Det går utmärkt att hitta och skriva ut med macarna.
PROBLEM: De två PC datorerna som är uppkopplade på samma trådlösa nätverk kan inte hitta skivaren. Någon som tipsa hur jag löser detta? Det är en nätverksskrivare med ett eget IP-nummer men samtidigt inte numera eftersom den är ansluten med USB-kabel. När jag ska lägga till skrivare i kontrollpanelen har jag provat att leta efter både en lokal usb-skrivare och en närverksskrivare men den hittar ingen. Jag går bananas på detta. Hjääälp!

Hmm, oops. Skäms. Nu funkar det. Kanon dessutom. Tack. Sitter och grillar en BootCamp framför brasan och dricker en öl just nu.

Tack, men här hittade jag en kanonguide för att installera XP.
http://technoslice.blogspot.com/2006/06/this-is-early-review-of-parallels.html

Men ett problem kvarstår. Jag har fastnat när jag skall bekräfta att installationen skall börja därför Enter knappen inte funkar i Parallelsfönstret. Får ingen kontakt. Inte heller F8 tangenten funkar. Den har bara Mac kommandot med tangentbelysningen kopplad till sig. Hur kommer jag vidare nu då. Suck.

Kan nån förklara för mig som om jag vore fyra år hur jag kan få Parallel att funka. Har installerat programmet och fixat en installationsnyckel. Men hur får jag XP att funka. Har XP installationsskiva men när och hur installerar jag XP. Tacksam för hjälp.

Tack, hittade den. Känner mig lite dum som inte tittade där.

Ok, jag har börjat men har redan problem. När jag skall partionera kommer felmeddelande" This disk cannot be partioned because verification failed. Use Disk Utility to reparir".

Har kört skivverktyg reparerat behörigheter och startat om men samma fel dyker upp. Hur kommer jag detta. Ideer?

Har laddat hem senaste versionen av Boot Camp 1.1 men när jag skall installera den verkar det bara som den gör nån slags uppdatering. Jag kommer aldrig till installationsguiden som skall göra det enkelt utan efter installation kan jag bara välja att stänga fönstet. Sen händer ingenting. Allt är uppdaterat. Behöver jag nåt annat eller ar jag glömt nåt. Tacksam för tips.

Har laddat hem senaste versionen av Boot Camp 1.1 men när jag skall installera den verkar det bara som den gör nån slags uppdatering. Jag kommer aldrig till installationsguiden som skall göra det enkelt utan efter installation kan jag bara välja att avsluta. Behöver jag nåt annat eller ar jag glömt nåt. Tacksam för tips.

Har precis bytt från en vanlig Powerbook där jag använt mitt Vodafone 3G kort flitigt. Upptäckte nu att den möjligheten är borttagen på nya PBPro. Finns det nån USB adapter eller annan lösning för att kunna surfa mobilt utan att använda en 3G telefon.

Tack för tips. Är redan registrerad.

Jag har OSX 10.4.3
Uppdaterad Bridge

Jag kan öppna RAW från 5d genom att dubbelklicka på ikonen i Bridge, men jag kan inte browsa genom dom. Bara en ikon.

Hmm...

Nope, funkade inte med uppdateringen och tråden hjälper mig inte heller. Var hittar jag RAW converter?