Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
david falda

david falda

Medlem
  • Registrerad 2003-08-09
  • Senast aktiv 2007-01-30
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen david falda har skrivit i forumet.

1

Glömde skriva det. Orginal 128+128 inbygda funkar felfritt och sitter inne nu och datorn visar att den har 256.

Jag köpte en pb 12" i höstas och aldrig haft några problem. Men när jag beställde nytt minne kunde jag inte få det att funka.

Jag beställde minnet från macoteket. Installerade det punktligt efter manualen, men det ville inte funka. Datorn startade som vanligt men inget minne kunde hittas. Jag ringde macoteket och jag skickade tillbaka det. Jag fick ett nytt och gjorde samma sak. Kollade till och med hos en datorhandlare för att försäkra mig om allt jag gjorde var rätt, men det kunde inte hittas. Jag ringde macoteket igen och skickade tillbaka det åter en gång. Nu har jag fått mitt tredje minne och det vill inte heller funka och jag börjar bli sjukt trött på det här. Det är både tidskrävande, irriterande och kostar pengar(struntsumma i returfrakt, men ändå)

Någon som har stött på liknande problem?

Nej. Just nu handlar det även om att vara kopplad till informationsdatabaser av olika slag. (imdb.org, allmusic.com) Vi är på konceptstadiet än så länge.

Niklas Brunberg: Jo jag håller med om att det känns tacky och resultatet inte håller, men syftet är att skaffa oss ett litet hum innan vi kommer igång och går ner djupare. Har du någon litteratur att rekommendera?

Nja. Fast mer. men jag ändrar så det blir tydligare.

Jag är med i en projektgrupp som har fått i uppgift att ta fram en prototyp för ett informations och filsökningsverktyg för ett operativsystem. Researchen har gått knackig och vi har inte kunnat täcka tillräckligt med områden. Här ett phpforumlär som vi skulle ha nytta av om ni fyllde i.

Skulle bli riktigt tacksam om så många som möjligt kunde ta sig tid att fylla i det. Tar max 3 min.

formulär här

Senast redigerat 2004-01-27 22:25
1