Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
rudeboy

rudeboy

Medlem
  • Registrerad 2003-04-30
  • Senast aktiv 2014-11-02
  • Antal inlägg 119

Foruminlägg

De senaste inläggen rudeboy har skrivit i forumet.

Ursprungligen av BlackSmp:

Tveksamt, då kommer de i alla fall få problem senare eftersom det kommer finnas IOS5 enheter i framtiden också även om vi är mycket snabbare än Androiderna att få ut nya OS-versioner i telefonerna

Visst är det så, men eventuella ändringar för full kompabilitet med både version 5 och 6 kan ju släpa av en eller annan anledning.

Ursprungligen av ErrkaPetti:

i övrigt är allt som det skall. Så gott som alla appar fungerar bra. Men, just Appstore är ju en ganska väsentlig del av iOS, så, varför har Apple gjort detta segt och svåranvänt?

Det är kan ju var så att det krävs ändringar på AppStore-sidan som är svåra att göra utan att det påverkar användare med iOS 5.

Ursprungligen av planB:

Gäsp. Det är bara människor med datorer som inte gör affärskritiska uppgifter som kan kosta på sin lyxen att uppgradera på releasedagen. Vi andra vill först vara säkra på att vi kan sköta bankärenden, skatteärenden osv.

Och där har vi kanske den enda fördelen med att vara utsatt för en Lenovo på betald tid.

Har inte testat det själv, men Path Analyzer påminner väldigt mycket om PingPlotter.

Ursprungligen av kenjon:

SVTPlay Live får jag inte att funka under Lion. Funkar under SnowLeopard (Safari och Firefox). Någon som har en lösning?

Ursprungligen av Capeman:

Jag får det inte heller att fungera bra i Safari, det blir ljud men ingen bild.

Har för mig att standardlösningen är att avaktivera hårdvaruaccelerationen i Flash.

Ett alternativ kan även vara att installera Citrix Receiver från App Store.

Normalt så används väl Bonjour för att leta upp aktuell TM och i så fall så behövs väl en VPN-lösning som har stöd för multicast eller så kanske det går att gå runt problemet med själva uppletandet via lite DNS-meck.

Ursprungligen av rudeboy:

Ctrl + shift + eject brukar jag använda.

Eller det kanske stänger av båda skärmarna.

Ctrl + shift + eject brukar jag använda.

Ursprungligen av Henkri:

Bumpar tråden lite, ingen som har nåt tips?

Har kikat lite på Cisco ASA 5505, erfarenheter någon?

Tacksam för input

Har en själv hemma och har jobbat med dom i ett antal år i jobbet. Mycket bra alternativ skulle jag säga, även om jag inte är helt ofärgad.

Ursprungligen av studiox:

Vad har du för pengar? En Cisco ASA är billig och lätt att sköta (om man är sådär bra på IP). Den klarar av 3 VLAN och du kan således ha ett DMZ för servrarna och ett LAN för dina utbildningsdatorer.

Kostar väl en runt 3000 + moms nu, otroligt billig.

Kan bara hålla med om Cisco ASA. Vansinnig kompetent för pengarna. Lite beroende på budget och behov, så kan en Cisco ASA 5505 med security plus även vara ett bra alternativ. Ger möjlighet till 20 VLAN och helt fritt trafikflöde mellan näten.

Ursprungligen av @ndreas:

upplever ett nytt problem, efter datorn varit kopplad och man byter ingångskälla på förstärkaren för att kolla tv t.ex, när man sedan slår tillbaka för få datorbild är det helt svart!
Det man då får göra är att dra ut mini displayport kabeln från imac och ansluta på nytt?

någon som har en lösning på detta?

Har ingen bra lösning, men jag upplever samma problem med min iMac. Om jag byter ingång på TV'n innan jag väcker skärmen på iMacen ur energispar så vaknar bilden på TV'n. Problemet dök upp för ett tag sedan, kan varit i samband med uppdateringen till 10.6.3 eller 10.6.4.

Ursprungligen av Lappsakojs:

Ingen som har den nya imacen att skryta med på skrivbordet än ;D

jodå...

Ursprungligen av Offe:

Min kom till Helsingborg klockan 5:00 i morse. Trodde jag skulle få den idag, men inget har hänt. Hoppas den kommer imon då.

Min landade där kl. 20:00 idag. Känns tveksamt att den skall hinna sista biten tills imorgon, men man kan alltid hoppas.

Ursprungligen av Offe:

Mitt paket har stått och väntat i Shanghai sen i söndags, idag så lämnade paketet äntligen Kina. Va fan har dom gjort i tre dagar?:p

Min sitter fast på samma ställe. Har fortfarande inte flyttat på sig och har status "Potential Connection Delay". Kanske missade planet.