Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
replicant

replicant

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2002-11-28
  • Senast aktiv 2010-12-13
  • Antal inlägg 358

Foruminlägg

De senaste inläggen replicant har skrivit i forumet.

Ta ut BU batteriet funkar för mig varje gång någon av mina pismo's inte vill starta (man kanske skulle köpa ett nytt BU batteri? )

Då ska du inte prova dom, du kommer att vilja ha dom så fort du provat dom. Det är ingen hajp, dom är så bra som folk säger

Speed finns dock inte som VST utan bara som AU och funkar så dom off-line effekt (om vi pratar native, TDM vet jag inte hur det funkar)

Yepp, ser ut som att dom rullar ut Atmosphere först och sedan Triology, sen tror jag det kommer en ny version av Stylus RMX som kommer att vara übergrym, men det blir nog till sommaren. Skrev, han och tog av sig spekulationshatten

Det blir nog till att invänta NAMM i januari 2008...

Thunderbird med tags funkar fint här

Ah, vad fint då får man nog bege sig över snart:cool:

Är det inte så att du måste binda dig för 18 månader? Jag skulle nog kolla upp det ordentligt, verkar billigare i så fall att ta med flickvännen till New York och köpa en där. Fast om du har flickvännen med så kan New York bli dyrt.

Jag kör med en aktiv inomhusantenn (en sån med strömförsörjning som det sitter en sfäriskt format plastbit på) istället och får då halvhyffsad mottagning i Stockholms innerstad (så jag är beroende av att signalen studsar bra och att det inte åker förbi några flygplan eller mopeder för det sänker hela mottagningen). Ska man skratta eller gråta...
Nej, jag kommer nog att skaffa mig HD-TV via comhem istället, ruttnat lite på marksända digitalteven.

Det är den medföljande antennen som är problemet.

I övrigt funkar det finfint - faktiskt.

Finns det drivrutiner för det under OSX så borde funka, men jag tror inte det.

Ursprungligen av Mannys bone:

Ja dom kommer nog att berätta allt.

Bad hair day

Jag tror nog inte att det är så pass att det håller på att fasas ut, mer att det är på G, mer och mer för varje dag som går. Och vad det verkar så kommer det att vara en skapligt reviderad version som kommer. Men som sagt, jag skulle slå en signal till Apple Store och höra med dom.

Jag köpte uppgraderingen tidigare i år och då var det lite strul med att hitta länken, men det verkar onekligen som att länken är borta. Varför ringer du bara inte till Apple - 020 120 99 71- och frågar?