Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
frida.johansson
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2003-02-17
  • Senast aktiv 2007-08-30
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen frida.johansson har skrivit i forumet.

1

Jag vet inte om detta är ett nyhetstips men tyckte det var lite speciellt, så kanske...

Efter att ha jobbat hela sommaren (känns det som) för att få ihop pengar till en MacBook gick jag (lycklig) till Macotekets butik. Köpet gick bra, säljarn var både trevlig o snygg. Men efter jag betalat så påpekade hans kollega bakom disken något för honom och han vände sig till mig och påstog att jag skulle få ett ex av Office eftersom säljarn inte frågat om jag skulle ha Office. wtf?
Jag trodde att han skämtade men han gick o hämtade en Office som han gav till mig.
Sjukt eller?

Är det någon annan som vart med om något liknande eller som vet om det är ett skämt?
Frida

Håller inte alls med om att det skulle vara svåruttalat eller svårstavat. Iaf då x:et, som känns ganska fånigt, flankeras av ett stort E.

Jag tror likt axpax att det handlar om specialeffekter. Kanske en touch av 3d (vilket förmodligen bara beror på att jag arbetat med Cinema4d 23 timmar om dygnet senaste veckan...).

Ursprungligen av Zackeman:

Har en Logitech Wingman formula GP. Fungerar alldeles utmärkt på macen och under 10.2.2. Har iofs bara testat med 4x4 Evo 2. Däremot har jag haft en Saitek R100 Ratt innan som inte alls ville funka korrekt med flera spel, till exempel F1 CS 2000.

Är det den gula varianten?
Har funderat på att köpa den, men på logitechs hemsida står att den inte stöds av osx...
Någon som har testat den med Total Immersion Racing?

Och om man är en liten spoling på 18 år kommer man såklart inte kunna komma på grund av att många ställen resonerar som så att spolingar på 18 år inte har där att göra... Eller?

Ursprungligen av Dj Leafer:

jag trodde det var apple som gjorde Siba-reklamen?

Samma här. Blir alltid lika besviken när jag inser att det inte heller denna gång var apple som ville sprida sitt budskap...

För övrigt förstår jag inte vad som är så himla häftigt med de här färgglada historierna. Allt som är speciellt för iPoden går ju förlorat... Som att bygga världens snabbaste bil och försöka sälja den på det rymliga baksätet.

Jag hade en period då jag tillbringade många timmar om dagen med att ligga på lur bakom ett buskage eller en sten. Det märkliga är att jag fann det mycket spännande. Förmodligen för att realismen rättfärdigar campande

Jag skulle gladeligen köpa en om det var en T-shirt.
Och om en T-shirt känns billig eller inte beror ju helt på vilken kvalitet man väljer. Det finns ju andra typer än stadiums sladdriga saker för en femtiolapp.

Angående typsnittsval tycker jag en antikva känns lite "medelålders". Jag ser Apple som något innovativt och häftigt, så jag tycker myriad är mer passande.

30% Härliga tider!

1