Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Franko

Franko

Medlem
  • Registrerad 2003-01-13
  • Senast aktiv 2004-01-23
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Franko har skrivit i forumet.

1

Hade precis öppnad en ny diskussionstråd med "skärmtemat" ha, ha, ha. Sedan kollade jag runt på nyhetssidorna och hittade det här. Glasögon ska man ha på....

Det känns bra att veta att det finns folk med samma problem som jag.

Men - hur ska man göra när man har fått en felaktig PB? Skickar jag in den för service lär det ju gå några veckor. Och eftersom hela mitt jobb står och faller med min dator kan jag inte vänta så länge. Vad gör man?

Har inte pratat med min ÅF än. Jag tänkte vänta med det tills tillgången på reservdelar är något bättre.

SCHEISSE.

OH SHIT! Bläddrade precis lite på nyhetssidor... där står det ju att Apple har dragit tillbaka Powerböckerna...!!!! Får nog använda mina glasögon lite oftare

Hej,
förra veckan fick jag efter många veckors väntetid min nya powerbook 15 tum. Det är den med 1.25 ghz processor och superdrive och allt. En underbar maskin i alla hänseenden. Med ett undantag: vita fläckar på skärmen.

Ställer man in skärmen till lägsta ljusstyrkan ser man i höjden med loggan (som sitter på locket) en liten vit fläck. Det är inga döda pixlar utan mer en nyansskillnad - har du tryckt på en LCD skärm med fingret någon gång så vet du säkert hur det ser ut. Både till vänster och till höger lite längre ner finns det två fläckar till. De är inte storta, de är inte särskilt tydliga men de är STÖRANDE!!!

Det som gör det hela lite mera allvarligt är att det verkar finnas många, mång andra som har liknande problem. På Apples forumsidor finns det en diskussionstråd om detta ämne som börjar blir rätt så lång. Dessutom har amerikanska MacWorld haft en artikel om just detta skärmproblem för någon vecka sedan. Men - APPLE VILL INTE ERKÄNNA FELET.

Det verkar finnas mycket folk som har skickat in sina maskiner för service bara för att konstatera att felet kommer tillbaka efter någon vecka eller två.

Finns det folk här som har liknande fel på sina maskiner?

kolla här på Apples sidor:
http://discussions.info.apple.com/[email protected]@.5999d784

Senast redigerat 2003-11-06 13:11

Vore intressant att veta vilka ÅF som redan har fått nya 15 tums modellen. Som jag har förstått det är det bara Macoteket och DGC (verkar vara på g iaf) som kan leverera, eller?

Själv har jag beställt hos Reda Gruppen. Tyvärr kunde säljaren inte få fram något mer bestämmt än "första veckan i oktober".

1