Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
emil lord e magnusson
  • Plats Kristianstad
  • Sysselsättning Art director på Sweden Rock.
  • Registrerad 2002-11-19
  • Senast aktiv 2010-05-02
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen emil lord e magnusson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av thor:

bärbart är underbart, men samtidigt finns det en trygg och skön känsla att komma hem till ngt stort. Skaffa en ordentlig skärm till den bärbara så är problemet ur världen.
uppdatering; ja som du säger, den ständiga frågan när det kommer till apple, när och om. ingen vet men mac buer's guide säger

Tack för tipset om Mac Buyer´s Guide. "Behöver" är ju definitionsfråga, men om man försöker vara objektiv för två sekunder så vill jag nog mest ha en men jag behöver egentligen inte en på stubben. Jag biter mig i handen och småshoppar lite smålattjo prylar istället och drämmer till på en ny Mac Book Pro när de kommer.

I-Landsproblem så det heter duga, men jag håller på att bli fullständigt galen. Har nog surfat till Black Friday-rean 50 gånger idag redan. Vill passa på att tjäna en slant och shoppa en Mac Book Pro, men frågan är när och om det kommer nya med quad-processor? Vidare så har jag svårt att motivera varför 2,8 Gz med 256 mer i grafikminne, 120 gb mer i HD och verkligen är värd 3.000 mer? Egentligen vill jag ha den senaste iMac:en men det känns enklast med bärbar då man kan nyttja den på jobbet också och slippa deras skruttiga PC. Råd, tips och skäll efterlyses tacksamt.

1