Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mindicap

mindicap

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2006-10-15
  • Senast aktiv 2009-09-14
  • Antal inlägg 41

Foruminlägg

De senaste inläggen mindicap har skrivit i forumet.

http://www.thesearch.nu/#image=195
http://www.thesearch.nu/#image=599

Gå gärna in och ge en uppriktig åsikt om mina foton. Tack på förhand

mutor och tvång är nog din enda utväg

jotack, du är inte ensam om att hata den, men tänk så här:
den kommer inte ha någon chans när juryn ska välja ut vinnaren

http://www.thesearch.nu/#image=195

jag skulle vara oerhört tacksam om ni går in på länken och ger mig en röst.
tack på förhand

är dells skärmar glossy/crystal?

stormen verkar ha lagt sig och människor verkar åter vara nöjda med sitt itunes efter 7.0.1 kom ut. Men jag har fortfarande samma problem. Det kraschar fortfarande ofta när det ska börja spela upp en ny låt. Ljudet börjar hacka, och sen dör itunes.
Någon som kan hjälpa?

jag har under senaste månaden varit utan ljud på streamade filer, både rena ljudfiler och filmer. Problem rör alla format.
Någon som vet vad problemet kan vara?

det är ju snood ju!

Jag undrar om det finns någon sida på internet som har stort utbud av recensioner av skärmar?

tack på förhand

Hej
Jag har planer på att köpa en skärm att koppla till min macbook. Jag hoppas någon kan ge mig ett eller flera tips som passar på beskrivningen nedan:

* Skärmen kommer framförallt användas till vardagssurfande och filmer. Även en del spel, dock inte så mycket fps. Vilket gör att jag prioriterar kontrast och ljusstyrka framför svarstid.

* Ren design. Den ska kunna fästas på vägg, så utseende på fot spelar ingen roll. Skärmen ska helst vara svart, men andra färger är ok också, jag blir bara tvungen att lämna in den på omlackning.

* Glossy skärm är ett MÅSTE.

* Storleken ska vara 19" wide eller större

* Priset får inte överstiga 4000:-

TACK PÅ FÖRHAND

väldigt mycket tyder på att en iphone kommer i januari. Det kommer bli intressant hur det utvecklas och om apple kan vinna marknad där

Nanon har fått det, båda macböckerna har fått det; Nytt utseende, och framförallt har man frångått från det strikta metallic/vitt konceptet och presenterat svarta produkter. Desas svarta produkter har varit väldigt populära och det är enligt mig och många andra dags för imac också. Jag har stött på många på nätet som håller med mig, och hoppas härmed kunna starta en diskussion om ämnet för att se vad ni tycker.

1: den breda underdelen är onödig. Faktum är att den inte fanns där i tidigare designen, utan tillkom när ipodteamet designade den. En stor vit yta utan någon som helst poäng dvs. Om man kikar i nya imacs, framför allt 20" och 24" så ser man att det finns stor plats över. Att ta bort undre delen är däröfr ingen större utmaning.

2. Svart. Många anser att det här skulle ta bort charmen med mac. Men med dagens skärm är det många problem: Den är blank och vit vilket gör att den reflekterar saker i rummet och är väldigt störande. Det tar bort focus från vad som visas på skärmen och gör det rörigt. En svart skärm ramar in skärmen mycket bättre, och gör att kontrasten och färgerna kommer fram bättre.

3. Möjlighet till glossy skärm. Glossy skärm är enligt mig oerhört mycket bättre en "traditionell". Kontrasten och färgerna visas mycket bättre. Många tycker dock inte om glossy för att det reflekterar för mycket, och därför borde man kunna välja, som på dagens macbookpro.

Slutresultat: En svart cinemadisplay liknande imac: