Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dazedpro

dazedpro

Medlem
  • Plats Värnamo
  • Sysselsättning Prylbög
  • Registrerad 2006-10-15
  • Senast aktiv 2012-06-06
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen dazedpro har skrivit i forumet.

1

Säljes:

2st 2GB DDR3 1066 Mhz

Har suttit i MBP 13" (mid 2009)

Pris: 200kr inkl. frakt

Endast mail.

henrik.malmsten@bredband.net

Ursprungligen av kebarb:

Tog det 10 dagar att få den levererad?? Var det en custombyggd eller en standard?

//K

Custom extra minne och större hårddisk.

Den 12 juli beställde jag en (MacBook Pro 13" 4Gb/320Gb) och idag runt 11 tiden stod TNT killen utanför dörren. Är min första Nya Mac blir förhoppningsvis en iMac 24" till hösten.
Det första som slog mig när jag fått upp den bruna kartongen var hur snyggt allt var paketerat och inget onödigt tjafs. Aja nu ska jag förstätta pilla med min nya dator.

Sony Ericsson W850i disassembly prova denna guide. Ta i ett element innan du börjar eller använd esd armband, dödade själv en k800i pga. slarv.

Ursprungligen av tim-:

min lösning på nas.

ett lianli v600 chassi med en enklare core2duo cpu på en gigabyte bräda med hdmi ut på (inbyggt), justnu med 4x750gb i raid5 hotswapat på promise kort, 3x500gb internt för system+temporär lagring (osorterat) och backup på det viktigaste (timemachine på extern disk).

snurrar som fil- & itunesserver, p2p klient och streamar hd-upplöst film till tvn. Bärbara eller iphone agerar fjärrkontroll via vnc, fungerar bättre än väntat med vnc faktiskt.

Jag hade tidigare kikat på flera färdiga naslösningar från såväl lacie som netgears readynas, men inget inom ramen 10 000 inkl diskar höll måttet funktionsmässigt eller prestanda mässigt.

pågrund utav att jag vill köra vissa applikationer så blir jag helt enkelt tvungen att göra såhär. Visst är den stor jämfört med en nätt kontorsnas men den är också mycket mycket kraftfullare och har ett bredare användningsområde. jag som tidigare haft stationär dator har helt plötsligt gott om extra utrymme iaf

Vad kör du för OS på den där?

Tackar för ett utförligt svar, får det bli en 1gb sticka.

Skruvade upp min powerbook idag för att kolla vad det sitter för minne i, tänkte nämligen uppgradera men då ser jag att det bara är en minnesticka under luckan. Är inte så hemma på mac men är det bara en? Tänkte köpa en 512 sticka till så jag får 1gb men det går inte? Vad klarar den max i ram?

1