Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Appelito

Appelito

Medlem
  • Plats Västerås
  • Registrerad 2006-10-02
  • Senast aktiv 2011-02-25
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Appelito har skrivit i forumet.

1

Hej,
Har en extern hdd hemma med två partitioner, en för medialagring och en för backup - time machine. Nu vill jag använda en annan hdd för backupen och denna för endast lagring av media och därför bara ha en stor partition på disken.

Gör inget om backup-data försvinner men vill behålla alla övriga filer på den andra partitionen. Finns det risk att nåt försvinner? Eller kan jag bara slå ihop partitionerna och manuellt radera alla backuper?

Mvh
Johan

Hej
Efter att de senaste månaderna ha fått meddelandet "Osäkert startobjekt har aktiverats" varje gång jag har startat om datorn lät jag "Skivverktyg kontrollera hårddisken". Programmet sa att jag behövde reparera disken och att jag skulle göra det med hjälp av startskivan osv.

1. Finns det någon som helst risk att data från datorn försvinner när jag reparerar hårddisken? Det står ingen stans om man behöver göra en bakup..

2. Vad ska felmeddelandet bero på förutom detta?

mvh
Ingrid

Hej
Har en MBP 13" 2.53GHz och vill köpa en extern skärm. Jag har tittat lite på HP 2309m (med studentrabatt 2300kr) Vad tror ni, är den ett bra val? Den ska användas till vardagsysslor, photoshop (raw), filmtittande... Planerar att isf använda de inbyggda högtalarna till vardags och mina externa till musik m.m.

Synpunkter tack! Vilka andra skärmar rekommenderas i samma prisklass och storlek? (dvs. 22-23", max 2600)

/Ingrid

Hej
Jag ska beställa en macbook pro 13" 2,53GHz och en bildskärm från HP, med inbyggda högtalare, som har både DVI och HDMI ingång. Frågan är om jag ska köpa apples MDP-dvi-adapter eller den här!

Får jag med mig ljudet med HDMI-adaptern eller måste jag oavsett vilken ha en separat "ljudkabel"? Kan MBP sända ut ljud genom MDP?

Mvh
Ingrid

1