Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Tom & Jerry

Tom & Jerry

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2006-05-15
  • Senast aktiv 2013-03-05
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Tom & Jerry har skrivit i forumet.

1

Hej

Jag drullade så att iPaden ramlade ur ryggsäcken och i stengolvet. Jag har helbodyskydd, så det syns inget fysiskt på den. Det jag dock lägger märke till är att det har uppstått en svag skuggning på ena långsidan. Det är inte mycket och i familjen är det bara jag som lägger märke till dem, de är liksom "vågningar", om ni förstår vad jag menar.

Mina frågor är:

1. Går dessa vågningar att få bort på något sätt?

2. Finns det risk för att de kommer att förvärras?

MVH// T & J

Ursprungligen av p0tatis:

behöver man värmepasta (=kylpasta?) för att byta den lättåtkomligare av minnesmodulerna?

Nej, de behöver man inte.

Titta i Apples dokumentation. En annan hemsida som du kan kolla är lowendmac.com, närmare bestämt:

http://lowendmac.com/powerbooks.html

Mvh/ T & J

Vad gjorde du? Grejen är att jag fick inget ljud ut när jag skulle använda EVB3. Felet sitter dock i min USB-keyboard, eftersom det funkade när jag prövade med en annan.

Jag är i alla fall nyfiken på vad du mixtrat med.

Mvh/ T & J

Jag försöker spela orgel via USB-keyboarden, men där de allra flesta ligger, på EVB3 låter det inget. När jag testar den virtuella keyboarden så låter det - vad är felet?

Mvh/ T & J

Jag har Logic pro 8 via mitt arbete som lärare. I dagarna har jag skaffat en Mac book 2.4 Ghz intel. Jag flyttade över Logic och en massa annat via flyttassistenten i verktygsprogram. Nu kan dock inte programmet hitta flera av packen som ligger i biblioteket under AUDIO/APPLE LOOPS/APPLE. Jag tänkte att det bara skulle vara att leta efter de ljud som finns i Logic, t.ex. GarageBand, och flytta dessa packmappar dit. Döm om min förvåning när jag inte hittar dem! Det finns förvisso en mapp där som heter Apple Loops for GarageBand, men i programmet heter ju mappen bara GarageBand.

FRÅGOR: Var ska mapparna ligga för att Logic ska hitta dem? Måste Logic installeras med wizard (installationsskivor) för att det ska funka?

Tack på förhand! / T & J

Ursprungligen av marcushedenstrom:

Jag skulle tro att den säljaren pratade ur en kroppsöppning som inte är munnen.

Luktlöst dock...

Tack för snabba svar!

Trevlig helg!

T & J

Hej

Jag såg denna diskussion och har en fråga. Jag har exakt en sådan iMac: G4, 1,25 mhz och 17 tums skärm. Jag tänker använda den till Logic och behöver maximera ramminnet. En säljare på PC-City sade att det kan bli fel om man bara tar ett DIMM-minne med 184 pinnar, samt ett SODIMM-minne med 200 pinnar, om det inte är avsett för appledatorer. Jag förstår inte var problemet ligger.

Kan någon förklara?

Med vänlig hälsning/ T & J

1