Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ibeardtech

ibeardtech

Medlem
  • Namn Jimmy
  • Registrerad 2017-06-06
  • Senast aktiv 2020-09-18
  • Antal inlägg 118

Foruminlägg

De senaste inläggen ibeardtech har skrivit i forumet.

Söker ett Nintendo switch. Gärna som man kan åka o hämta idag. Betalning med swish eller kontanter. Skicka pm om du har.

Räcker de med att de uppdaterar de man redan har hemma? Eller gäller detta en hel ny utrustning? Så man måste byta allt?

Tycker Ikeas grejer är riktigt bra och sjukt prisvärt. Saknar bara en lightstripe från dom. Stabilt, funkar alltid. ? var lite problem precis i början som är löst ?

Ursprungligen av calinou:

Kanske svårt att bära med sig när man kommer upp till sådana storlekar/40 cm diagonalt. ?

Skulle väll vara lika stor som 15” med mindre kant?

Jag undrar en sak angående tvOS 13. Om jag kör igång en public beta på min Apple TV, och när den riktiga släppa så stänger jag av beta, skriva de över? Eller behöver jag återställa hela Apple TV via mac för att få bort betan?

Släppa iOS 13 imorgon efter eventet? Elle tar de nån dag?

Köpte 2 vita mindre ifall man behöver dom ? jobbigt när de tar slut och man vill ha.

Ursprungligen av marcushedenstrom:

Det är fortfarande en väldigt användbar dator. Såklart inte lika snabb som en ny, men det hände inte särskilt mycket alls på CPU-sidan under perioden 2013-2017.

Okej jo jag tycker oxå den verkar va helt ok än idag

Går inte byta ut Adobe, det är för bra...
men jag förstår inte varför de e så mkt annat än bara programmen som installeras? Går jag in på tex cleanmymac så ser jag massa andra Adobe saker. Och de stör mig

Kan inte detta med bra score, så därför frågar jag er. Jag har en MacBook 15” late 2013, är detta bra score än idag?

Ursprungligen av carlsson:

Jag ratade CleanMyMac också tidigare, men har ändrat uppfattning. De gör ett riktigt bra jobb på att rensa filer. Dessutom har de nuförtiden malware-identifikation, programavinstallerare, och en del annat bra jox.
Väl investerade pengar faktiskt!

OBS! Många förväxlar CleanMyMac med MacKeeper. Det sistnämnda ska brinna i h*t, installera inte!!! (det är en malware utan dess like).

Okej! Men är de värt uppgraderingen från versionen innan?

Skall köpa en arm till skärmen med, och såg nån på youtube rekommendera denna, de står den klarar mellan 2-6.5 kg och upp till 27”, men min väger 4.7 ca och 28” så borde gå bra de med? Nån som har erfarenhet av gasarmar?

NB North Bayou F80 17" - 27" Monitor Tischhalterung mit Justierbare Gasfeder Ergonomische Monitorhalterung Stabile Bildschirmhalterung 2-6.5kg Monitor Arm Frei Drehbar 360° https://www.amazon.de/dp/B078NRTL95/ref=cm_sw_r_cp_api_i_yrUhDbA0Q10QF