Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ziggytwiggy

ziggytwiggy

Medlem
  • Namn jens oinonen
  • Registrerad 2016-12-09
  • Senast aktiv 2017-04-15
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen ziggytwiggy har skrivit i forumet.

1

Kan inte ni som fått era Iphone 7/7+ skriva lite om era upplevelser med den nya Iphonen, börja med era förväntningar när ni öppnade paketet och avsluta med en summering där ni betygsätter totalupplevelsen!

Sen är det alltid kul att läsa om nya rykten kring leveranser, har någon hört något nytt? Kanske är det någon som jobba med detta som vet mer än oss vanliga dödliga!

Ursprungligen av leomessi87:

Gillar du gagatsvart mer så tycker jag du ska ta den istället. Förstår vad du menar med väntetiden men snart kommer den stora efterfrågan att mättas och då sjunker leveranstiderna ordentligt. Jag har väntat i 3 månader på min nu men om du lägger en beställning på en likadan idag så kommer det ju med all sannolikhet inte skilja 3 månader mellan när du och jag får våra telefoner. Jag tror inte att du kommer behöver vänta alltför många veckor mer än vad jag kommer få göra.

Tar du gulden bara för du vill ha den snabbare så kommer du att ångra dig när du väl har fått den. Ska du då ha telefonen i 2+ år så är de bättre att vänta några veckor extra nu och sen slippa ångra ditt val av färg.

Sen vill jag också tipsa dig om en annan sak. Förstår att det är 128gb du tänkt beställa. Tänk på att det bara skiljer 35kr i månaden hos comviq för att få 256. Nu när man kan spara massvis av filmer och serier offline med tex netflix så kanske de kan va skönt med dubbelt så mycket och slippa tänka på det i med det bara kostar 35kr / månad. Sen kan jag även tänka mig att du får igen mycket av den kostnaden (840kr) när/om du säljer telefonen.

Stort tack för utförligt svar! Du har övertalat mig, har beställt gagatsvart nu Förstår och håller med om ditt resonemang kring större hårddisk, men i min nuvarande situation så är bäst val för mig 128GB.

Jag beställde för en vecka sedan en iphone 7 plus guld, stod 5-6 veckor väntetid. Men idag var jag ute och kände på gagatsvart, fan nu har jag svårt att bestämma mig, vill ju inte resetta väntetiden. Sen så står det på Comviqs sida att väntetiden är på 7-8 veckor för gagatsvart, det innebär ju att man inte får mobilen föränn i februari i värsta fall...... Snälla hjälp mig med mitt dilemma!

1