Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Marbju

Marbju

Medlem
  • Namn Marlene Bjuhr
  • Registrerad 2016-10-26
  • Senast aktiv 2020-08-07
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Marbju har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Aylos:

Jag har varit inne här och läst många ggr men fösta gången jag skriver.

Jag har beställt en iPhone 7+ på comviq den 1 oktober fick 7-8 veckor leveranstid är nu inne i vecka 7 jag har pratat med dom tusen gånger denna veckan och de saatt jag får telefonen denna eller nästa vecka altså inom en vecka iallafall och nu får jag sms av dom att leveransen kommer dröja ytligare 1 månad till skämtar dom med mig eller vänta 3 månader på en jäkla telefon den känns redan gammal innan man har fått den asså jag är så arg just nu vet inte vad ska göra här kommer sms de skicade.

Hej! Gällande din nya iPhone 7 Plus så har det uppstått ytterligare förseningar. Vi har inte fått något nytt leveransdatum från Apple men vår förhoppning är att vi ska kunna leverera till dig i slutet av vecka 50. Som kompensation för förseningen bjuder vi på 30 GB data och en JBL GO högtalare som du får efter leverans. Vi ber om ursäkt för förseningen och lovar att höra av oss när vi vet mer! Hälsningar Comviq

Hej! Så va de för mig med halebop, samma v som jag skulle få den flytta de fram 5 v. Men sen efter ngr dagar flytta de tillbaka lev vecka. Jag chatta med de och de visste inte när de skulle få leverans från Apple. Men helt plötsligt så fick jag den igår. Så de blev v46 isf v45. Otroligt lång leveranstid med dryga 8 v. ?

7 plus 138 GB rosegold. Till slut kom den 8v, 2 dgr. 4 dagar från jag fick meddelande att den va lämnad till posten. Men så bor ja i norra Norrland. Hade en vanlig sexa innan, denna känns stooor... hur upplevs Hissgate ni som har det? Vill ju kolla att allt är ok. Hittills känns den bra, men ska bli spännande hur tålig den är i minusgrader. Min sexa va sämst, dog väldigt snabbt. Trist när man tränar mkt utomhus på vintern i många minusgrader
?

fick nu på morron sms från Halebop (i morron 9 v sen beställning)
8.15
Hejbop! Nu har vi lämnat dina varor till Posten. Dina saker är på väg. Tip top - Halebop.

Så om tre dar borde jag få min iPhone 7 plus 128 rosegold ?

Ursprungligen av Joooonis:

Oj du haha, jag fick det i okt för ca 3 veckor sedan! Annars har det aldrig stått..
Och jag beställde 9/9

Tror de tog tre v innan första prel lev veckan kom upp från 13/9.

Halebop
Beställde 13/9 en plus 128 GB rosa fick först prel. leverans v 44-45 sen v 49-51 sen igen v45 till igår ändra de till v 49-51 jag chatta med Halebop och de säjer de är för att inte Apple hinner leverera denna vecka. Men kan komma snabbare än v 49-51. Nu idag har de ändrat igen till v45, alltså nu denna vecka...de är mkt åt och fram ....?

Nu blir jag med irriterad. Bokad en plus 128 Rosa från Halebop 13/9 (8 v sen idag) fick för nån vecka sen prel leveransbekräftelse v45.
Var i stan i helgen, kikade in i Apple-butiken men tänkte jag får ju min till veckan. (25 mil enkel väg till närmaste Apple butik)
Nu fick jag ny preliminär leverans bekräftelse från Halebop...... V 49-51!!!!?

Ursprungligen av robertkarlsen:

Jag tror att Comviq medvetet jävlas med mej för att jag bråkat med dom så många gånger.

iPhone 7 Plus känns som en myt alla hört talas om, men ingen har sett ?

?...

Ursprungligen av Vervu:

Vi får verkligen hoppas att de kan levereras tidigare! Jag känner en på Elgiganten som väntar på att få in samma som jag beställt. Hinner den komma dit före så skippar jag att hämta ut paketet från Halebop. Är sååå less på denna väntan hahaha! Vilka sjuka cravings man har alltså.

Håller med... Syrran beställde en 7 a svart 128gb och fick den på en vecka.
Ibland tänker ja... ska jag avboka och vänta på nästa modell, men är så sugen på kameran? och min 6:a klarar knappt minusgrader...

Ursprungligen av Vervu:

Gick precis in och kollade min preliminära leveranstid från Halebop. Den har flyttats från v 49-51 till vecka 45. Yaaay! Beställde en 7+ Rosegold 128GB 10/9 vid 11-tiden.

Jag beställde exakt samma 13/9 från Halebop och fick först preliminär lev v49-51 ? Men ändrat nu till v45 hoppas verkligen de håller de el. levereras snabbare.

1