Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
pernyl

pernyl

Medlem
  • Namn Pernilla
  • Registrerad 2014-10-15
  • Senast aktiv 2016-01-23
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen pernyl har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av pushloop:

Återställde du telefonen helt innan hon tog över den, dvs. raderade allt innehåll och inställningar, eller bytte ni bara användarkonton för iCloud, App Store och så vidare?

Jag återställde telefonen helt, d.v.s. rensade den totalt. Det går f.ö. inte att ladda hem eller ens uppdatera appar som tillåter delning. D.v.s. det går inte att uppdatera en app som hon redan har installerad på telefonen, typ Facebook.

Jag har kommit runt problemet på ett något omständigt vis. Det går att ladda hem apparna om jag kopplar telefonen till iTunes och laddar ner/uppdaterar genom programmet.

Min dotter (12 år) ska ta över min gamla iPhone 4S. Jag fick igång ett eget Apple-ID till henne samt familjedelning utan större problem men kör fast när det gäller delning av vissa appar, t.ex. Instagram (som jag själv använder och alltså har laddat ner till min mobil).

Meddelandet lyder:
"Objektet som hämtas igen är inte tillgängligt med detta Apple-ID eftersom det antingen köptes av en annan användare eller har återbetalas eller avslutats."

Jag har kommit så långt som att få fram att meddelandet beror på att (som i det här fallet) Instagram inte tillåter familjedelning och alltså kan inte min dotter ladda ner Instagram eftersom App Store tar det från familjedelningen. Jag tänkte då att jag helt enkelt kopplar bort familjedelningen och så hon får hämta hem appen själv, utan familjedelning men det funkar inte. App Store vill ändå ta den via molnet i App Store.

Är det någon som har något förslag?

1