Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
basicjava

basicjava

Medlem
  • Namn Patrik Björkkvist
  • Registrerad 2014-03-08
  • Senast aktiv 2021-09-13
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen basicjava har skrivit i forumet.

Detta är på fullaste allvar så dumt att jag för första gången överväger att gå över till PC, Apple Apple ... det går nog röta i den där frukten.

Ja detta verkar vara enda allternativet ... mindre roligt när man har 850 bilder bara :/

Detta går inte heller Eftersom mobilens iCloud är inställt på mitt förra Apple-ID, och jag kan inte någonstans hitta vart man kan ändra detta ! Som sagt ... hur man har tänkt på Apple gällande en så enkel sak som att flytta filer är över mitt förstånd

Detta har jag testat, även då kommer endast bilder i "Kamerarullen" upp. Men tack .

Älskade Apple, efter snart 15 års användning kan jag i bland slita mig i håret. En så enkel sak som att flytta filer mellan enheter ska inte vara svårt 2014 !
Kanske kan någon vänlig själ hjälpa med ett par frågor. Har en liggandes iPhone 4 (som inte används längre). I denna iPhone har jag "Bildbibliotek" samt "Bildström" fulla av bilder. Det enda jag önska är att få över dessa till datorn, försökte synca via "Bildström" men har sedan länge ändrat mitt apple-ID så det stämmer inte med vad som står under "iCloud" på mobilen. (Har förgäves försökt ändra detta på mobilen)

Försökt med Dropbox men även denna syncar endast mot "Kamerarullen" ... Några tips vore tacksamt

Någon som vet bra allternativ till iPhoto som kan vara värt att testa, gärna med kart funktionen då eftersom jag rest en del så är den
funktionen både lite rolig och praktisk ..

Verkar löst nu .. helt klart kräver det nog tt man läser på om detta lilla program. Tack för all info i alla fall, nyttigt och bra.

Väldigt bra info, tackar väldigt för detta ! Dock är resultatet så att det under "Album" ligger en mapp döpt till "Semester", i denna mapp ligger ett album döpt till "Dubai" .... dessa bilder i "Dubai" syns INTE under "Bilder" (Som ligger under "Bibliotek". Så på något vis känns det som att det blivet osync, för "Bilder" borde (i min mening) samla ALLA bilder som det nog även nämndes i tråden ... men tackar ändå för all hjälp !

Har aldrig riktigt gillat iPhoto, känns som Apple i sitt försök att hjälpa till mest rör till det i min mening. Men jag ska ge det en chans och började importera bilder och ganska snart börjar det ologiska uppenbara sig för mig, kanske kan någon annan se logiken !
När man importerar bilder hamnar de i "Händelser". "Händelser" ser jag enbart som en överblick av just händelser och inte för att titta på bilder (Rätt eller fel?)

Sen döpte jag händelsen till "Dubai" oh drog den till en mapp döpt till "Semester", nu syntes mappen "Dubai" i både "Semester" och under "Händelser" ... allt frid och fröjd. Men sen ville jag testa en sak som tidigare förargat mig OTROLIGT med iPhoto, det är när man ska RADERA bilder. Jag upplever det som jag får radara i all jäkla oändlighet för iPhoto sparar bilden någonstan alltid känns det som.
Så jag raderade mappen "Dubai" i mappen "Semester" och den försvann till papperskorgen, dock försvann den från "Händelser" med (Kanske logiskt??)

Så nu var mappen "Dubai" helt borta men ändå kan man se bilderna under kartfunktionen (Vilket jag finner ologiskt, är eländet raderat är det så av en anledning.) ! Drog tillbaka mappen "Dubai" från papperskorgen till mappen "Semester" så nu ligger den där. Dock syns inte ett enda foto under "Bilder" vilket jag finner otrolligt ologiskt. "Bilder" är väl ändå huvudtanken att man ska använda sig av för att titta på bilder ? Eller var går min och Apples logik på var sitt håll ?