Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fermat87

Fermat87

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2013-02-08
  • Senast aktiv 2013-02-12
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Fermat87 har skrivit i forumet.

1

Jaha det var som jag misstänkte då, hade en förhoppning om att den skulle bli som ny efter SSD disk och 8 GB RAM men ack så fel. Satt här och skulle rendera ihop lite film och trodde bokstavligen talat att datorn skulle ta eld och brinna upp. Ja jag känner ju mig själv så det där med tryckluftkörandet kommer aldrig bli av så ni rekommenderar att det kanske vore läge att göra ett besök på apple store? Nu är det här kanske lite out off topic men om man är lite hobbyfilmmakare och inte vill lägga en förmögenheten på nytt, är det iMac som gäller?

Hej!
Bytte härom dagen till en SSD disk i min macbook pro mid 2009 och märkte självklart en fruktansvärt stor skillnad i hastighet. Dock blir datorn fortfarande väldigt varm och fläkten går för fullt när man kör videosamtal eller streamar film m.m. från nätet. Någon som har en aning?

Kom precis hit en vän som kollade på grejerna. Det visade sig precis som du sa att det var kassetten det var fel på. Ssdn anslöt inte till usb men nu är det ordning på grejerna. Tack för snabba svar!

Mja det är akuta är väl mest att jag har försökt i flera timmar nu utan att lyckas så man blir galen på grejerna.

Har testat alla usb och i skivverktyg kommer det inte upp något. Kassetten är ICIDU usb 3.0 men det ska inte va några problem till usb 2.0. Jag har inte en aning om hur den nya disken är, har bara tagit upp den ur förpackningen och satt den i kassetten. Så jag antar att den inte är någonting.

Hej! Jag sitter med en intel 520 ssd på 240 gb och en macbook pro mid 2009. När jag ska klona mitt OS till den nya ssd disken genom usb kassett hittar inte datorn den. Den kommer inte upp på skärmen och varken time machine, superdrive eller CCC hittar den. Jag är säker på att ssdn är ansluten korrekt i kassetten. Letar mig igenom forum här men alla andra verkar åtminstone hitta disken, hos mig händer det ingenting.

Vad ska jag göra?

Tacksam för snabba svar!

1